Onko siellä Vermossa huomenna kirppis vaiko ei?

Vierailija

Kommentit (1)

Vierailija


HUOM! Konttitoria ei järjestetä seuraavina päivinä 3.6, 24.6, 1.7, 5.8Konttitori ry tukee merimieskirkkojen toimintaa järjestämällä kirpputoritapahtumia pääkaupunkiseudulla Vermon raviradalla. Konttitori ry osoittaa toiminnastaan kertyneet varat Suomen Merimieskirkko ry:lle käytettäväksi ulkomaan merimieskirkoilla suomalaisten parissa tehtävään nuoriso-, vanhus- ja hätäaputyöhön.Konttitorin idea on peräisin Englannista, jossa vastaavat käytetyn tavaran markkinat ovat erittäin suosittuja. Myynti on vaivatonta ja helppoa , se tapahtuu suoraan oman auton tavaratilasta.Konttitorin perusajatus:

Kuka tahansa saa tulla mukaan ja myydä autostaan käytettyä tavaraa kohtuullista paikkavuokraa vastaan.

Kuitenkin ammattimainen myynti, uusien tavaroiden, kuvatallenteiden, kasvien, eläinten, elintarvikkeiden, epäsiveellisten ja lainvastaisten tuotteiden myynti on ehdottomasti kielletty kirpputoritoiminnasta annetun lain mukaisesti. Myynnin päätyttyä paikan vuokrannut myyjä on velvollinen siivoamaan jälkensä .Konttitori 2007 alkaa sunnuntaina 6.5. Myyntiaika on kello 14.00 asti. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä alkaen kello 9.00.

Paikkavuokra on 20 ¿ (yksi parkkiruutu), joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Maksun suorittanut saa kuitin ja toimintaohjeet. Käytännön järjestelyistä Vermossa vastaa Partiolaiset. Konttitorilla toimii kahvio, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Tervetuloa myös sateen sattuessa. Konttitori auki säällä kuin säällä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat