Vierailija

En ole vielä edes labraan ottanut yhteyttä tai kenenkään asiantuntijan kanssa keskustellut, joten ei ole käytännöistäkään mitään tietoa.

Sivut

Kommentit (51)

en oikein ymmärrä teitä (tai LAINKAAN!). siis jos aborttia parempi on adoptio, niin miksei siitä alkiosta joku muu voi kasvattaa sen lapsen mahassaan? eikö se ole verrattavissa adoptioon sitten?ja jos joku nuija pitää alkiota lapsiensa sisarena, niin yhtä sopiva oli tuo vertaus pettämiseen (kun antaa siittiön)... eli yhtä tyhperää spekulointia.tutkimukseen tai lapsettomille. eikö auttaminen ole tärkeämpää, kuin joku " mitä sanoisit lapsillesi, kun heillä on jossain täyssisaria..."

mitä jos sanoisit: " teillä on jossain sisaruksia, koska autoimme lapsetonta paria" - ei kai sitä pikkulapsille vielä edes tarvitse selitellä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No sillä ettei se ole meidän lapsi. Joku muu on hänet kohdussaan kantanut ja synnyttänyt omaksi lapsekseen.Miten teidän moraalinne sitten sallii sen että teidän munasoluista hedelmöitetään jonkun vieraan miehen siittiöllä lapsi joka kasvaa jonkun muun luona? Eikö se olisi kuin " pettämistä" miestänne kohtaan? Tehdä oma lapsi jonkun muun kanssa jota ei edes itse kasvata???

Vaikka lapsi muistuttaisikin meidän lapsia niin ei se silti olisi minun lapsi vaan sen naisen joka hänet on rakkaudella kohdussaan kantanut.

Itse koen että nämä geenit joita kannan, lapset joita kasvatan, ovat tavallaan vain lainaa, katoavaista ja lahja minulle.

Ainahan niissä uikutetaan ajattelemaan lapsettomia.Tiedän myös sen, että kirjoittajia, ja niin ollen myös näkökulmia, on lukemattomia, mutta näissä jutuissa on aina vain " me" ja " te" - lapsettomat vaativat lapsellisia pysymään kotona tai olemaan valittamatta, ettei heidän tunteitaan loukattaisi jne. Siksi siis puhun " teille" - alkioitaan haaskaaville ;)

En ehtinyt eilen lukemaan kuin kakkosen viestin ja nyt pääsin lukemaan viestejä uudelleen. Sainpahan todellakin ajateltavaa...

Meillä siis kohta kolme lasta ja pakkasessa vielä 6 alkiota. Jos ne kaikki kestäisivät sulatuksen (melko epätodennäköistä), olisi meillä oikea suurperhe kasassa. Mutta harkitaan asiaa:) Ap

En tiedä ovatko lapsettomia ne jotka kauhistelevat monilapsisia perheitä tyyliin " maailmassa on paljon hylättyjä lapsia, miksi ette voi adoptoida niitä?" ?

niin miksi eivät silloin voisi adoptoida jo olemassa olevaa, syntynyttä lasta??

Eiväthän he luovutetulla alkiollajkaan saa OMAA lasta, vaan lapsen, joka ei ole biologisesti heidän!!

Miksi siis adoptio ei kelpaisi jo näille lapsettomuuden tuskassa kieriville? miksi pitäisi niiden, jotka ovat alkiot saaneet kasvatettua luovuttaa ne toisille?

Herranjestas, nehän on toisen parin biologisia alkioita (lapsia)!! Enää ei puhuta pelkistä sukusoluista, siittiöistä tai munasoluista, joiden lahjoituksen vielä ymmärrän.ps. en ole fanaattinen abortinvastustaja.

Tuodaanhan Suomeen esim. tanskalaista spermaa, mikä vähentää sukurutsan riskiä. Aika hurjalta esim. tuntuisi, että tamperelainen pari lahjottaisi alkionsa toiselle tamperelaiselle parille. Riski lapsien kohtaamiselle vähän turhan iso.

Hedelmöityshoidoissa olleet tosiaan ymmärtävät toisten halun saada lapsi, mutta lapsi, joka olisi nimenomaan meidän soluista kehittynyt, olisi niin meidän perheen lapsi, etten voisi kuvitellla hänen kasvavan toisessa perheessä. Munasoluja ja siittiöitä voisin tosiaan luovuttaa, koska tilanne olisi silloin ihan eri.Jos alkiot annetaan tutkimuskäyttöön, autetaan sillä niitä muita lapsettomia.Vaihtoehdot on kai säilöä, tuhota, luovuttaa tutkimuskäyttöön tai luovuttaa lapsettomalle parille hoitoa varten.

Tähän viimeiseen en pystynyt, olisi jäänyt vaivaamaan, onko jossain lapsilla " sisarus" .

Olen tälla palstalla ehdottanut abortin sijaan vauvan lapsettomille adoptoitavaksi annettavaksi. Sillä seurauksella että abortin kannattajat " huutavat" että naisella on oikeus aborttiin ja lapsettomat haukkuvat että olen tyhmä kun kehtaan esittää adoptiota heille kun heilläkin on oikeus yrittää biolasta.

Miten eroaa kaavinnasta se, että tiedemies kasvattelee alkiota pidemmälle ja sitten leikkelee sen ja käyttää lääkkeenä vanhuksille? Teidän lapsenne?

samasta asiasta on kyse - elämästä, joka alkaa, mikäli siihen saa tilaisuuden.Jokainen nainen varmasti mielellään abortoisi mahdollisimman vähän kehittyneen " solumöykyn" , kun valintatilanteeseen joutuu. Jos hän väkisin olisi siittiön istuttanut munasoluunsa, hänkin sen tietäisi paljon aiemmin - hänelle niin vain on käynyt vasten hänen tahtoaan (ei nyt puhuta mistään ihmeen hörhöistä...)Onko siis oikein vedota siihen, minkä kokoinen alkio päätöksen hetkellä on? Jonkun lapsi siitä kuitenkin tulisi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat