Vierailija

Puhtaana ja kuivana eivät haise, mutta jo yhdestä pienestä lirauksesta alkaa todella vahvasti haista - ja ihan suomeksi sanottuna haisee silloin niin kakka kuin pissa, vaikka vain pissa olisi tullut. Poika on kuin hajupommi, vieraat nyrpistelee nokkaansa...Säilytän sisävaipat käytön jälkeen kannellisessa korissa ja pesen noin joka toinen pvä. Pesuaineena nestemäinen erisal, ei huuhteluainetta. Näin on opastettu tehtäväksi.Kuorina villakuoret, jotka tuuleta käytön jälkeen ja pesen noin 1-2 viikon välein. Villa myös haisee pahalle kosteana. Aamuvaippaa vaihtaessa olin pyörtyä, joten käytämme öisin nyt kertiksiä kun ne eivät haise.Ja pojalla ikää 10kk.

Kommentit (11)

että haisevista sisävaipoista se haju tarttuu heti niihin villiksiin jonka vuoksi nekin haisevat.

Jos tuosta on kyse niin ongelma poistuu kun saat sisävaipat hajuttomiksi :)

Kokeile tehdä niin että kuivatat vaipat täysin narulla ennen likakoriin laittamista etteivät muhi siellä.

Pese joskus etikassa, etikka imee hajua.

Voit kokeilla pesuaineen vaihtoa, esim. pesupähkinöihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Villakuoriin en ole keksinyt muuta hajunpoistoa kuin pitkä tuuletus. Esikoisen (2,5 vuotta) yövaippana ollutta villakuorta olen parhaimmillani tuulettanut viikon, mutta kyllä se haju niistäkin lähti.


Hankkisin tämän hajun vuoksi labralähetteen.Naapurissa käyttivät näitä kestoja ja voi helvetti sitä kusen lemakkaa joka siellä leijui useamman vuoden kun heillä kaksi lasta ja ovat ekoihmisiä

Monilla alkaa vaipat haista kun nvaihdetaan tissistä kiinteään ravintoon.Meillä tarvittiin esikoisen kanssa kerran kuussa keittopesu eli 90 asteen pesu. Nyt nuoremman kanssa otin käyttöön esipesun ilman pesuainetta ja se jo autttaa...... Ne vaipst on vaan niin paksuja ettei puhdistu kunnolla. Mutta nyt on jo tämä hnuorempikin alkanut pissa haista joten pesen kerran kuussa 90 asteessa niin hajut loppuu siihen.Olisi muuten parempi säilyttää jossain reijällisessä ilmavasti kuin umpinaisessa. Ei ne siellä haise juurikaan.Etikkaa ja pesua 90C taidan kokeilla nyt ensin. Pesupähkinää vierastan vielä ajatuksena, toisin voisi kokeilla pesuaineen vaihtoakin. Villahousut on sitten ongelma, mutten aio muoviin siirtyä.Virtsistä pojalle ei ole, hajuongelma on ollut jo jonkin aikaa, mutta voimisunut nyt kesällä. Tai sitten nenä tullut herkemmäksi kun pidettiin taukoa kestoilusta reissujen ajan.Ap

Mutta nyt kesalla, juotan paljon vauvalle vetta tuttipullosta, etenkin ulkosalla, ovat hajut vahentyneet. En tieda onko asialla yhteytta, mutta jostain syysta kesalla, ei heti ekat pikkupissat aiheuta pyortymisia vastaantulijoille!

alle 60 astetta ei tapa bakteereja lainkaan ja vasta 90 astetta tappaa kaikki. ehtivätkö villavaippakuoret kuivua kunnolla ennen uutta käyttöä? se on edellytys sille, että ne pysyvät bakteerittomina.pesetkö lapsen alapään joka kerta? kyseessä voi yksinkertaisesti pesemättömän alapään haju.ja koita pari kertaa kertakäyttövaippaa puhtaalle pyllylle. jos haisee edelleen, kyseessä on selvä pissainfektio.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat