Vierailija

Taloa suunnitellaan ja kiistellään kylppärien määrästä. Mietin 5 hengen aamukiireitä ja iltapesuja, että varmasti olisi kahdellekin käyttöä?

Kommentit (18)

niin kyllä laittaisin kaksi.Meillä on kaksi vessaa, kaksi kylppäriä ja kyllä niitä kaikkia päivittäin käytetään. Kaksi aikuista, kaksi lasta ja koira.

Joten kannattaa rakentaa se nyt, jos on tarkoitus asua talossa pidempään.Terv. äiti, isä, lapset (15-, 13- ja 5-vuotiaat) ja aamuisin kylppärivuoroista tappelu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meitä on isä, äiti ja kolme lasta ja vaan yks vessa/kylppäri. Vuoroaan saa odotella... Onneks ollaan aamusin hyvin harvoin lähdössä yhtä aikaa.

jos olis 2 suihkupaikkaa. ja vessoja pitää olla vähintään 2. meitä on 5 (2 aikuista + 3lasta) ja 1 vessa on aivan liian vähän. aina on jono. argh!

Nostaa paljon kustannusarviota jos on kaksi erillistä märkätilaa, voisihan siihen samaan kylppäriin laittaa kaksi suihkua ja vaikka verho väliin.

Samaa sukupuolta olevat murrosikäiset voivat käydä yhdessä saunassa - haloo ei kaikille tarvita omaa vuoroa.Järkeä peliin.Koulussakin joutuvat käymään suihkussa koko luokan kesken samoin uimahalleissa.Tämä siis sille 8 hengen perheelle tiedoksi ja muillekin tietty.

Meillä yksi vessa lasten käytössä ja toinen meillä vanhemmilla. Ja kyllä ainakin aamuisin tuntuu, että olis se kiva kun ei tarttis vessaan jonottaa ja arvattavasti tämä jonottelu tästä van pahenee kun lapset tulee murrosikään!

Jos nyt rakentaisin, tulisi yläkertaan 3:s wc (mitä siellä ei nyt ole) ja toinen kylppäri todellakin. Joten kehottaisin sinua rakentamaan sen, jos kerran olette niissä puuhissa. Voit vain kuvitella, millainen meillä on esim saunailta, kun mukerot alkaa oleen siinä iässä jo, että jokainen haluaa käydä yksin =/

Varsinkin jo teillä on tyttöjä ja talossa on tarkoitus asua pitkään.Meillä lapsuudenkodissa oli kylppäri minulle ja siskolleni, toinen vanhemmille ja veljelle. Yhdellä emme olisi pärjänneet mitenkään.

Vierailija:

Lainaus:


Voit vain kuvitella, millainen meillä on esim saunailta, kun mukerot alkaa oleen siinä iässä jo, että jokainen haluaa käydä yksin =/
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat