Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Minkä ikäisille on saatavana istuimia pyörän tarakalle? Onko 10 kk ikäinen vielä liian pieni?

Kommentit (5)

heti kun osaa KUNNOLLA istua. Muistaakseni meidän esikoinen kulki satunnaisesti pyörän kyydissä n. 11 kk ikäisenä. Poika syntyi syksyllä ja seuraavana kesänä pyöräiltiin ja kyllä lapsi silloin on ollut mukana. Kannattaa kyllä katsoa, että istuimessa on kunnolliset valjaat.

kaupassa kun oltiin pyöränistuimia katsomassa, ettei alle 1v kannattaisi laittaa istuimeen ollenkaan pyöräilyssä tulevien tärähdysten vuoksi. Jäi pyöräilyt kun seuraavana kesänä tenavia oli jo kaksi eikä taaskaan olisi voinut toista kuljettaa... En ole sitten uskaltanut laittaa. Nyt olen kyllä alkanu harkita hankkisinko istuimen ja vähän ajelisin varovasti pikkukolmosemme (9,5kk) kanssa varoen kaikki täräyttäviä kivetyksiä ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt pian yksivuotias poikamme ottaa innoissaan kyytiä jo tunninkin pyörälenkeillä. Siellä se pieni kypäräpää istua töröttää ja katselee maisemia. Välillä potkiskelee kantapäillään istuimen jalkatukia ja nauttii kolinasta!

meille sanottii neuvolassa et kun osaa istua et varmaa siinä 9kk aikasintaan, ainaki pyöräistuimissa on alaikäraja 9kk, mie jo aattelin et vois tyttö koittaa siihen kohta ku täyttää ton 9kk mut en sit tiiä pitäskö seuraavaan kesään laittaa..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat