Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (15)

Kirja koskee suomalaislasten leikkikulttuuria 1990-luvulla. (Lisää myöhemmin blogissani)

Hän käyttää Roger Caillois' n tekemää leikkien jaottelua. Yksi leikkiryhmä on ns. ilinx-leikit, joissa tavoitellaan " huimausta" . Eli nämä riehumis ym. sekasortoiset leikit.Minusta aikuisten humalahakuisuus on tavallaan tätä ilinx-leikkiä. On hauskaa olla vähän huppelissa (vrt. lapset pyörryksissä kun ovat pyörineet katupylvään ympäri). Ongelmana on vain se kontrollin pettäminen. Kukaan ei valvo aikuisia samoin kuin vanhemmat valvovat lapsiaan.En osaa enkä halua tuomita humalahakuista juomista, kun sen tekee fiksusti. Viina on viisasten juoma ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta muutama juoma, siitä pieni hauska hiprakka on toisinaan ihan jees :)se että vetämällä vetää ittesä örvelöön kuntoon tarkoituksella on typerää!

Kunhan vaan ei liian usein eikä lasten edessä. Jos kännissä aletaan rettelöidä, niin sitten o nhuonompi juttu. Itselläni ainakin on tapana kuukauden-kolmen kuukauden välein juoda humalahakuisesti. Jossain on varmasti vikaa, täydellisenä en itseäni pidä missään nimessä :). Mutta siis ihan vastuuntuntoinen aikuinen ja äiti olen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat