Vierailija

Täytyy olla nuori morsian jos isä oli 33-vuotias, mielestäni mies näyttää vanhemmalta, olisiko taas kerran Iltalehdessä asiavirhe

Iltalehdestä

Kaksivuotias ampui isänsä

14.10.2008 10:27Hääjuhla päättyi traagisesti Syyriassa.Katso video Sunin sivuiltaMorsiamen isä oli juuri ampunut ilmaan vanhemman poikansa hääjuhlassa Syyrian pääkaupungissa Aleppossa sunnuntaina. Ilmaan ampuminen on yleinen tapa syyrialaisissa juhlissa.Laukauksen jälkeen 33-vuotias mies laittoi aseen pois huomaamatta, että hänen nuorempi poikansa tepasteli paikalle ja alkoi uteliaana tutkia asetta. Yhtäkkiä ase laukesi haavoittaen miestä.Mies kiidätettiin sairaalaan, missä hänet voitiin vain todeta kuolleeksi - luoti oli mennyt suoraan sydämen läpi.Tragedian tallensi kännykällään yksi häävieraista. Sen laittoi verkkoon Aks al Ser -lehti varoittaakseen kansalaisia varomattomasta aseenkäsittelystä.Syyriassa kymmenkunta ihmistä vuosittain kuolee huolimattoman aseenkäsittelyn seurauksena, turvallisuusasiantuntija Mohammed Kasme sanoi lehdelle. Hänen mukaansa monet eivät ole tietoisia vaaroista.

Kommentit (3)

Jonkun Arafatin hautajaiset olivat yhtä kaaosta, kun kaikilla oli aseet ja niillä ammuttiin ilmaan vähän väliä ja arkkukin seikkaili siellä ihmisjoukon keskellä, välillä oli ihan vinossakin, hyvä ettei Arafatin raato pudonnut maahan arkusta. Arvokkuudesta ei ollut tietoakaan, saipahan terroristi arvoisensa hautajaiset, toivottavasti päätyi samaan paikkaan Hitlerin ja Stalinin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat