Vierailija

siis tyttö läpsii ja joskus potkii, en oikeen tiedä mitä tehä kiellot ei auta sylittely ei auta, vieminen muualle ei auta..

läpsii ainoastaan äitiä jokus kokeilee isää mutta häntä uskoo. toisia lapsia ei oo läpsiny, ennemminkin vierastaa..

mietin vaan miten sen saa loppuu ja ettei muita lapsii ala läpsimään..

Kommentit (10)

eräälle juuri 2 v täyttäneelle pojan nassikalle vai pitäisikö sanoa riiviölle. Heti pojan ilmestyytyä hoitoon on koko muun poppoon kasvot naarmuilla... onneksi ko. poika ei ole usein varahoidossa. Hieman ihmetyttää eikö vanhemmat kotona ollenkaan puutu poikansa käytökseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siinä auta muu kun sitkeästi kieltää aina uudestaan ja uudestaan kunnes se muisti pitenee. Pienellä ei kauaa pysy kielto mielessä ja asioita on kerrattava paljon ennenkuin alkavat pysyä mielessä. Ja taapero ei tajua että läpsintä yms sattuu, vanhemman on oltava se joka kertoo kuitenkin ettei saa satuttaa muita.

Tietysti, jos juuri sua syystä tai toisesta mukiloi, niin ei siinä kannata muuta kuin koittaa muodostaa mahdollisimman hyvä avoin ja välitön suhde siihen lapseen: kommunikoi ja koita viedä lapsen huomio siihen kommunikointiin sen läpsimisen ja potkimisen sijaan.Helppohan tässä on neuvoa...

No jos muu ei auta ja jatkuu kiellosta yms. huolimatta niin mä veisin sitten aina vaikka omaan huoneeseensa hetkeksi rauhoittumaan. Toistuvasti.

mut joskus ku se läppäsy tulee yllättäen, tuntuu ikävälle..

ja myös pelkään et alkaa kohdistaa sitä muihin lapsii..

enkä kyl haluu antaa lapsen ymmärtää että se on sallittua

ap

Eihän 1,7-vuotias mitään vielä ymmärrä ja täytyyhän hänen jollain tavoin saada purkautua, jos nimittäin on siitä kyse, että on kiukustunut tms.

Nykyään ollaan liiankin herkkiä leimaamaan kaikki väkivallaksi (hyi hyi) ja jo vauvojen pitäisi käyttäytyä täysin korrektisti. Ihminen on pohjimmiltaan apina ja varsinkin pienenä lajille tyypilliset käyttäytymistavat tulevat impulsiivisesti. Ihminen on fyysinen eläin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat