Vierailija

sanottiin et aden avokki oli ilmoittanut olevansa raskaana raskausviikolla 3!!!!!!!Mite se jo sillon tiesi siit raskaudesta???

Ku testitkin tehhään vasta rv4...siis yleensä.

Vähän kyl ihmetyttää

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joten kukin tahollaan miettiköön oliko raskaus tiedossa taloon mennessä vai ei.Lisäksi extrassa Kataja kertoi houkutelleensa Aden taloon tavattuaan hänet laivalla risteilyisäntänä.Lisäksi etukäteen filmatussa pätkässä puhuivat Aden bi-seksuaalisuudesta Jannen kanssa Aden kotona. Janne Kataja tiesi Andreaksen bi-seksuaalisuudesta aiemmin kuin tyttöystävä/avovaimo Milla, samoin ohjelmaa katsoneet tv-ruutujen ääressä.Olikohan tämä bi-seksuaalisuus tullut Katajan tietoon jo laivalla? Hmmmm, mielenkiintoista.En ihmettelisi jos Milla eroaisi Andreaksesta näiden temppujen jälkeen, ihmettelen suuresti jos jatkaa tuollaisen kiusaajan kanssa. Toivotaan että katseli 24/7 minkälainen mies hänellä todellisuudessa on. Ruskean reiän ritari ja manipuloiva "koulukiusaaja".

Sen tempun tarkoituksena oli saada Adelle paljon sympatiaa, pidetään tuleva isä talossa mahdollisimman pitkään-ajatuksella. Ade on niin kiero, etten ihmettele yhtään tuollaista kuviota.

eli siis ei ollut muija rv 3 silloin kun kertoi.. Ja kun Janne kysyi koska on LA niin Ade heitti läpällä että " nyt rv10 menossa, eli mun matilakka joskus tammikuussa" Jokainenhan tietää, että jos lokakuussa on rv 10 niin laskettuaika ei todellakaan ole tammikuussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat