Vierailija

Tällä kertaa oli sitten meidän vuoro huomata, että kaikki ei ole suhteessa kunnossa (viikonloppuna vähän riideltiin) ja seurauksena se, että molemmat myönsivät, että näin ei voida pitkään jatkaa. Halutaan kuitenkin kumpikin yrittää. Mies ei tahdo avioliittoneuvojalle lähteä, eli kotikonstit tarpeen.Ja jos jollain tietoa mitä avioliittoneuvoja kyselee ja mitä siellä käydessä yleensä tapahtuu tällaisessa tapauksessa, niin kiva olisi tietää, josko tuosta olisi apua :). Ja josko vaikka myöhemmin saisin miestä suostuteltua sinnekin, jos muu ei auta.

Kommentit (5)

On käyty terapiassa yhdessä ja erikseen, mutta jotenkin " solmut" eivät vain aukene. Jos joku keksii tähän tilanteeseen apua, kaikki neuvot otetaan avosylein vastaan.

1) Jos muistelette menneitä, älkää etsikö syyllisiä.2) Jotkut asiat on vain unohdettava ja painettava villaisella.3) Joskus on pidettävä omat tunteet kurissa, vaikka kuinka suututtaisi, kun toinen puhuu pahasti. Asia selvitellään vasta vähän ajan päästä, kun se pahastisanoja on rauhoittunut. Tämä on molemminpuolista, eikä alistuja ole aina sama ihminen.4) Jos olette paljon yhdessä, alkakaa harrastaa ja tehdä asioita erikseen. Käykää matkoilla erikseen, käykää sukuloimassa erikseen jne.5) Jos ette näe koskaan toisianne, tehkää koko perheenä yhdessä jotain. Kasatkaa lapset mukaan ja lähtekää retkelle - pidemmälle tai lyhyemmälle.6) Älkää tehkö asioita, koska " niin täytyy tehdä" . Tehkää perheessänne asiat juuri niin kuin teitä huvittaa tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miettikää yhteisiä, molemmille mukavia juttuja tulevaisuuteen, eli rakentakaa yhteistä tulevaisuutta. Miettikää kuinka siistiä elää yhdessä mieluummin kuin yksin. Etsikää toisista positiivisia asioita ja kunnioittakaa toisianne.Sopikaa riidat, antakaa anteeksi, mutta keskustelkaa solmut selviksi. Sopikaa yhteiset pelisäännöt, esim kun tulee riitatilanne, miten selvitätte sen jotta voitte jatkaa hyvin eteenpäin.

Tehkää rakkautta, siis rakkauden tekoja... rakkaus on TEON sana. Hellyyttä ja herkkuja. Hierontaa ja kynttilöitä. Menkää lomalle. Suukotelkaa. Siitä se taas lähtee. Onnea liitollenne =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat