Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käydään paljon kyläilemässä miehen siskon luona. Miehen siskolla asuu yksi kaveri siinä ihan lähellä ja ollaan oltu joskus samaan aikaan kylässä miehen siskolla.Meillä on 2 lasta " Tiina" 4v ja " Miina" 1v. Oikeasti nimet on vähän erikoisemmat eikä niitä tulee yleensä ikinä vastaa muilla. Kun reilu 2v sitten tuolle kaverille syntyi tyttö niin hän laittoi sitten tyttönsä simeksi " Tiina" , kun oli kuulema niin kiva nimi. Sillon jo vähän ärsytti, kun tuollein matki nimessä, vaikka eihän nimi ole vain meille mitenkään varattu.

No viikonloppuna kastettiin tuon kaverin toinen tyttö ja sen nimeksihän tuli tietenkin " Miina" !!!!!

En oikein edes tiedä mitä ajattelisin. Mikä ihme tarve tuolla kaverilla on matkia noin!!!Eikä nuo " Tiina" ja " Miina" ole mitenkään yhteensopivat nimet eikä " Miina" ole luonnollinen valinta " Tiinan" siskolle eli siitä ei voi olla kyse, että nimet vain sopivat hyvin yhteen. Pelkkää matkimista ja kivojen nimien " varastamista" . :(

Kommentit (11)

Jos noin herkkä olet, niin älä kerro tulevien lasten nimiä kenellekään äläkä puhuttele lapsia nimellä julkisilla paikoilla. Kyllä niitä nimiä taitaa muillakin olla.

Koeta kuitenkin ottaa kohteliaisuutena, heidän nimimaku sattuu nyt vaan olemaan samanlainen kuin teidän. Kun esikoisemme kastettiin, yksi sukulaistäti kertoi, että sama nimi oli ollut vahva ehdokas heidän esikoiselleen. Myöhemmin kun puhuttiin nimistä, niin sukulaistäti mainitsi suosikkinimensä poikien nimestä (heillä vain tyttöjä), joka sattui olemaan sama, mikä oli ollut ehdolla meidän esikoiselle, jos olisi ollut poika.Tämän sekavan sepustuksen idea oli, että sukulaistädillä oli samanlainen nimimaku kuin meillä :) Ja minusta se oli ihan vitsikästä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat