Vierailija

Kannattaako kahden pienen lapsen kanssa muuttaa sellaiseen?

Kommentit (23)

ja vvo hoitaa asioita tosi huonosti. lähettää turhii laskuja ja meillä on muutenkin ollu ongelmia niitten kaa. onneks ei oo enää vvo:n asuntoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän taloyhtiö on ainakin suht rauhallinen, vaikka talo onkin kaupunkimme (Espoo) aika huonomaineisessa osassa. Kyllä ne äänet tulevat ihan tuolta ympäristöstä, mutta ei sieltäkään häiritsevästi. Olemme siis aika onnekkaita, vai?

Uusi asunto on hakusessa. Ollaan muuten siellä pisimpään jaksaneitten joukossa. Muuttoautot on lähes kuukausittain pihassa.Taloyhtiössä muutama tantta sanelee muille asumisen ehdot (vaikka on yleiset järjestyssäännöt) ja elelee itse kuitenkin omalla tavallaan kuin pellossa.Moni ei jaksa elää talossa, jossa tehdään valitus jos naapuri käy pissalla yöllä, lapset leikkivät liian äänekkäästi pihassa tai ajavat siellä polkupyörillä. Aiheesta kuin aiheesta väännetään valitusvirttä. Ei enää riitä huumoria meilläkään. Oman ostaisin, jos rahat riittäisi.

Riippuu talosta. Asutaan VVO:n uudehkossa asunnossa, ja rapussamme asuu lapsiperheitä ja yksinasuvia. Tosi rauhallista on ollut! Toisaalta toiset lapsiperheet ymmärtävät, että lapsista lähtee ääntä.

Ollaan asuttu VVO:n talossa Vantaalla viisi vuotta ja ollaan ihan tyytyväisiä. Rauhallinen alue ja talo, paljon lapsiperheitä. Ainoa " meteli" on se mitä nyt lapsista tulee. Ei edes satu yhtään kyylääjää asumaan talossa.

Yläkerrassa asui alkoholisoitunut pariskunta, jossa mies pahoinpiteli naista ja koira huusi yksinäisyyttää yökaudet. Kun kerran sitten jouduin soittamaan keskellä yötä poliisit, kun se pahoinpitely kuullosti jo siltä, että nyt menee henki, niin päätin, että tämmöisessä ympäristössä minun lasteni ei tarvitse kasvaa. Onneksi eivät koskaan heränneet öisin tähän.Sitten alakerrassa asui mummo, joka ei voinut sietää lapsia. Kun lapseni leikkivät päiväkotipäivän jälkeen kotona, kertoi, että " teillä on helvetti irti, kun lapsesi leikkivät" . Meillä on vielä siten, että sisällä ei edes saa juosta :). Lapsilla vielä säännöllinen rytmi ja nukkumaan kävivät aina viimeistään klo 20 ja päiväkodista hain n. 16 aikaan, että tuota sillein.EN SUOSITTELE!

Muutettiin vieraalle paikkakunnalla ja ihana sunnon ulkoasun (oli loistava) ja pihan ja sijainnin takia valittiin se VVo asunto... Mutta ihan viikon asumisen jälkeen jo tajuttiin virhe,kamalan möykkääviä naapureita... Ja vaikka muuton yhteydessä satiin lupauksia VVO:lta mm avainten toimituksesta sähkötolppaan yms niin jouduttiin soitteleen ja pyyteleen useamman kerran (ja tuo avain oli vain yks esimerkki)...6kk asumisen jälkeen vaihdettiin kunnan asuntoon hätäpäissään,kun tuttu asui tässä talossa ja kehui rauhalliseksi. Saatiin just rempattu asunto ja nyt 4 vuoden jälkeen ei vieläkään mitään moitittavaa,ihanaa on asua!! Suorastaan pelottaa kun puhuvat et VVO ostais tuon viereisen kerrostalon :(

Muutettiin Tammikuussa Korpikontiontie 1 A taloon Korson Metsolaan ja hyvin rauhallisia nuoria lapsiperheitä täällä asuu, mitä nyt pyykit jää kuivaus huoneeseen useiksi päiviksi ja jotkut ruuvailee yleisistä tiloista kaappien kahvat, nuoret on kyllä vähän tehneet ilkivaltaa, mutta perjantai öinä kopisee joskus pikkikorot pikkutunneilla, kukaan ei huuda eikä juopottele isolla köörillä, seniori taloissa asuu kyllä enempi häiriö porukkaa, ilkeitä ja pahansuopia nuoria eläkeläisiä.Täälä ihmiset käy oikeissa töissä ja koti on Koti.

asuimme 2 paikassa vvo:n asunnoissa ja molemmat olivat rauhallisisa ja mukavia. eiköhän joka puolelta löydy häirikkö asukkeja oli sitten kyseessä vuokra tai omistus asunto

Olen ollut kahdessa VVO:n asunnossa. Molemmissa on ollut häiriöitä. Ensimmäisessä sai kuunnella, kun mies pahoinpiteli perhettään naapurissa. Poliisia toki soiteltiin hätiin. Nykyisessä oli ensiksi naapureina nuori alkoholistipariskunta, jotka onneksi saivat ilmeisesti lopulta häädön elämöityään n. vuoden ajan seinänaapureina. Nyt on ongelmia aiheuttaa yläkerran naapuri, joka harrastaa siivoamista (mm. imuroimista) keskellä yötä, n. klo: 4-5 aikaan.Mutta varmasti VVO:n asunnoissa on keskimääräisesti rauhallisempaa kuin esim. kaupungin omistamissa asunnoissa, joista niistäkin on kokemusta.

Vierailija

Muutin elokuussa 2016 VVO:n asuntoon Vantaan Kaivokselaan. Hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien vuoksi valitsimme mieheni kanssa tämän. Se oli virhe. Jo ensimmäisenä päivänä naapurin lapset kyselivät kaikenlaista että muutatteko tänne ja mistä muutatte... ihan okei kysyä ei siinä mitään. Mukavia muksuja. Kunnes...

Joka viikkoinen kiusaaminen ja ilkivalta on lähtenyt käsistä. Lapset ovat n. 8-vuotiaita ja kulkevat ryhmässä. Viikoittain ovikelloamme soitetaan ja lapset juoksevat pakoon. Postiluukustamme pudotellaan kiviä ja huudellaan. Koirastamme olen huolissani, koska joutuu kokemaan tällaista möykkää yksin ollessaan meidän ollessa töissä...

Muutamme täältä pois vuoden tultua täyteen, niin kuin pitääkin. Ei tämä ole ihmisten elämää. Lapset kiusaavat ja olemme ärähtäneet heille monta kertaa, mutta eivät ota opikseen. Emme tiedä asuvatko tässä rapussa vai viereisessä, joten ei vanhemmista ole tietoa. Lapset hengailevat rapussa joka päivä metelöiden ja koska VVO:n asunnoissa ei mitään äänieristystä ole, on soppa valmis. Juoksevat rappusia ylös alas ja samalla kolautellen metallikaiteita. Huutaminen ja kiroilu heillä jokapäiväistä.

Isännöitsijää ei kiinnosta. Valituksia olen tehnyt useita, enkä yhteenkään vastausta ole saanut.

En todellakaan suosittele VVO:n asuntoja. Ainakaan täältä Vantaan Kaivokselasta. Toisilla käy parempi tuuri kuin toisilla...

Ilkeät naapurit

Asun Lumo-kodissa Vantaan Pähkinärinteessä. Tämän talon jotkut vanhat ihmiset ovat pirullisen ilkeitä, mikä saattaa ilmetä heissä täysin odottamattomana, aggressiivisena suuttumuksena, muuten ilkeily on kyräilyä, kyttäilyä sekä juoruilua. Vuokrat ja asumiskulut ylipäätänsäkin, ovat yllättävän edulliset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat