Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lasketaanko se siis tuloiksi siinä vaiheessa, kun päivähoitomaksua määritellään?

Kommentit (14)

Ja sille onnettomalle äidille joka ei jaksa lastaan kotona hoitaa niin on hyväkin, että sosiaalisista syistä lapsi saa hoitopaikan muualta.koska näin mulle sanottiin päivähoidon toimistossa. soittivat mulle, kun tuki loppui ja kysyivät tulevia palkkatuloja, sanoin ettei ole mitään tuloja, ei edes työttömyys korvausta. sanoivat silloin, ettei kotihoidontukea laskea mukaan tuloiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että panostavat kerhoihin ja avoimeen päiväkotitoimintaan. Meilläpäin ne toimivat, mutten usko ollenkaan, että kaikkialla on yhtä hyvin!

Lapseni ei tarvitse varsinaisesti hoitotätiä, vaan samanikäisiä kavereita ja turvallista, samana pysyvää ryhmää. Perhekerhot, äitikahvilat ja muut mammakeitaat koluttu viimeisen vuoden aikana viimeistä piirtoa myöten. Niissä aina eri lapset eikä välttämättä tuttuja ollenkaan jne. eli lapsella aina joka päivä sopeutuminen uuteen tilanteeseen.

ap

Siinä saavat sisarukset tosiaan vähän erilailla aikaa äidiltä. Toivon tosiaan, että lapsen puolia alettaisiin pitämään ja huomattaisiin, että lapsi tarvitsee äitiä enemmän kuin hoitotätiä.Parempi systeemi olisi panostaa vaikka avoimiin päiväkoteihin ja kerhoihin . Ihmeellistä uusavuttomuutta!

että kyse ei ole siitä, etten jaksaisi hoitaa lastani kotona, vaan siitä että en pysty tekemään 2 - 3 kappaletta nelivuotiaita poikia tähän perheeseen hänen seurakseen. Kakkonen on kolme vuotta nuorempi tyttö, joka sanoo " ätätätätä" ja paukuttaa legopalikoita yhteen. Esikoisen tarpeet ovat hieman erit ja siksi hänelle todella onkin parempi olla päivähoidossa kuin kotona. Ihmiset, jotka eivät osaa tulkita erityyppisten kasvuyhteisöjen vaikutuksia lapsiin, ovat aika heikoilla vastaamaan näihin ketjuihin.

10

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat