Vierailija

Helsinkiläiselle tarjotaan Riihimäelle töitä tai että hakisin. EI ole autoa ja perheytta iso liuta.

Sivut

Kommentit (39)

Varmasti matkaongelmistakin kertominen auttaa. Jos asut vaikka Konalassa, niin sieltä Riihimäelle ei taida olla mitään järkevää kulkuyhteyttä.

Minä asun 100km Helsingistä pohjoiseen ja olen hakenut keväästä alkaen töitä myös pääkaupunkiseudulta. Olen valmis sinne pendlaamaan jos sieltä alan töitä löytyy. Piste.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

asun Hyvinkäällä ja mulle taas osoitettiin töitä itä-helsingin suunnalta (tstoala) Onneksi en päässyt sinne.Mullakin 4 pientä lasta ja mieluummin sinne Riihimäelle menisin.

Aivan järjetöntä olisi mun yh lähteä jonnekin helsingin perälaitamille tai edes keskustaan töihin.Joo siinä olisi lapset hoidossa 11 t vähintään ja alakoululaiset yksin kotona.

Minullakaan ei ole autoa ja perhekin löytyy. Mutta tiesin heti työn kuvauksesta, että koulutukseni ei ole sopiva. Tein hakemuksen, mutta ei edes haastatteluun kutsuttu. Mietin vain, mitä olisin tehnyt, jos olisi ollut edes pieni mahdollisuus päästä sellaisiin töihin.

Minunkaan mielestäni työkkäri ei ole oikea paikka olla listoilla, jos heti kauhistuu työtarjousta. Ostat vaikka sen auton, jos saat töitäkin.

Jos olet työttömänä työnhakijana, silloin pitää lain mukaan ottaa työssäkäyntialueelta tarjottu paikka. Jos sinulla on erinomaiset perustelut, esitä ne työkkärille, niin et saa karenssia tms.

Yleensä siis neljän pienen lapsen katraassa joku on ainakin alle 3. Tapauksessasi siis voit valita, oletko kotona ilman tukea vai menetkö töihin. Ilmeisesti haluat töihin, kun olet työkkäriin ilmoittautunut. Luultavasti vastaavassa tapauksessa riihimäkeläinen äiti ei ihmettelisi Helsingistä tarjoutuvaa työpaikkaa.Vaihtoehdoksi siis jäävät työkkärin vakuuttaminen perustelulla tai sitten epäsopivaksi työntekijäksi tekeytyminen.

Eikö Riihimäellä sitten ole lainkaan työttömiä, joille tuota paikkaa voisi tarjota? Kyllä moni työtön on halukas vastaanottamaan töitä, mutta rajansa kaikella.

lapset allergiapäiväkodissa Pasilassa, itse asumme Suutarilassa, töissä kävin Korsossa, Kannelmäessä jne. Meni tunti siihen, että vein lapset tarhaan ja toinen tunti työmatkaan ja sama juttu takas tullessa, tunti töistä tarhalle ja tunti kotiin.Nyt opiskelen, edelleen kestää tarhalle tunti kotoa, mutta opiskelupaikka tarhan vieressä sentäs.Joo ja yh olen. Enkä valita. Tätä olen nyt jaksanut jo 2 vuotta. Parempi tää kuin toimeentulotuella elää tms.

Tuolla karsitaan juurikin sellaisia, jotka ovat näennäisesti hakijoita. Ymmärrän kyllä, että rahaa tarvitaan, mutta laki on laki. Itse olen kolmen pienen äiti ja käyn päivittäin töissä 1½ tunnin matkan päässä junalla. Ja luulempa, että esim. pääkaupukiseudulla tunti työmatkaa suuntaansa on ihan normaalia.

Siis Hausjärvellekin pitää olla valmis kulkemaan? Ensin siis vissiin sille Riihimäen junalle, siitä sitten jatkoyhteydellä Hausjärvelle? Joo, tosi realistista.Hyvinkään, Lohjaan ja Kirkkonummen vielä ymmärrän, mutta Hausjärvi ja Inkoo alkaa olla aika liikaa...

Eli ei sitä käsketty ottaa, vaan ilmoitettiin, että tällainen työpaikka olisi tarjolla.Jos sinulla on sama tilanne kuin minulla, niin tee vain hakemus. Etköhän työhaastattelussa (jos sinne kutsutaan) saa kerrottua, että sinulla on perhe ja ei ole autoa. Kyllä he sitten huomaavat, jos sinusta ei ole sinne töihin.tv. se Kirkkonummelta töitä hakenut

Vain todella hyvällä syyllä voi kieltäytyä. Eikös sinne ole hyvät junayhteydet?Alla luettelo työssäkäyntialueen kunnista:Helsinki:

Askola, Espoo, Hausjärvi, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjaa, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Riihimäki, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat