Vierailija

Ja missä autossa olisi takana mahdollisimman paljon tilaa? Meille tulossa yllätys kolmonen vain vähän yli vuosi kaksosten perään, joten korokeistuimiin ei päästä vielä aikoihin, mutta emme haluaisi hankkia tila-autoakaan. Eli vinkit kehiin!

Kommentit (7)

on edessä (airbäk pois päältä tietysti) lastenistuin ja heti siinä takana lastenistuin. isä/äiti ajaa ja toinen istuu keskellä , kaukalo vieressä takapenkillä siis ajajan takana. vaan enpä tiedä mitä tehdään kun pitäisi saada 3 lastenistuinta mahtumaan.. apuwa. tila-autoko ainut mahdollisuus? nyt siis vauva + kaksoset meillä! :) nii ja auto on xsara

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siis turvavyöistuimia, vaan turvaistuimia, kaikki kolme ehtivät olla alle 3-vuotiaita lähes kaksi vuotta ennen kuin kaksosia voi kääntää naamat menosuuntaan turvavyöistuimiin.Vierailija:

Lainaus:


Meillä on Renault Megane ja taakse saatiin kuin saatiinkin kaksi turvavyöistuinta ja kaukalo, mutta ihan helpolla ei sopivaa löytynyt.


2 Gracoa ja kaukalo voi vielä mahdollisesti mahtua (ei kokemusta), mutta 3 turvaistuinta ei mitenkään. Ostakaa suoraan se tila-auto ja antakaa lasten pitää kunnon istuimet Gracojen asemasta.

Meillä on Renault Megane ja taakse saatiin kuin saatiinkin kaksi turvavyöistuinta ja kaukalo, mutta ihan helpolla ei sopivaa löytynyt.Meillä on sivuilla kaksi turvavyöistuinta ja keskellä Gracon Logico S kaukalo joka on jalustallinen kaukalo. Tuossa jalustassa on sivuilla sellaiset aikuisen käden mentävät kolot ja niistä koloista käsin sitten saa turvavyöistuinten vyöt kiinni.En väitä, että tämä olisi maailman helpoin ja näppärin systeemi, mutta on se halvempaa kuin uuden auton ostaminen ;-). Kaukalon laittaminen ja pois ottaminen on kyllä helppoa, että sen kanssa sentään ei tarvitse tuhteerata. Kaukalo käy myös ilman jalustaa mikä on hyvä juttu silloin kun minä ja lapset liikumme kakkosautollamme.Tuo kaukalo jalustoineen maksoi 169 euroa, uuden kauden kuosit olisivat olleet 20 euroa kalliimpia.Suosittelen, että lähdette tekemään kokeiluja lastentarvikeliikkeisiin. Melko varmaa kuitenkin on, että ihan tavallista kaukaloa sinne taakse ei saa ängettyä millään vaan jalustallinen on oltava.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat