Vierailija

persjalkaisen näköisiä. Ne eivät sitä paitsi sovi edes tyyliini, koska en ole mikään trikoisiin pukeutuva teini.Mitä siis laitan +/- polviin ulottuvan hameen seuraksi? Minulla on mm. farkku- ja kangashameita. Talvella käytän saappaita, mutta syksyllä voisi pitää vielä pienempiä kenkiä...t. pitkä, hoikka 33-v.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tottakai voi käyttää tavallisia sukkiksia tai mitä vain, mikä sopii SINULLE ja SINUN vaatteisiisi ja tyyliisi.Minäkin käytän joskus legginsejä kun on niihin sopivat vaatteet ja joskus mustia, kirjavia, ihonvärisiä sukkahousuja kun on sopivat vaatteet. Nyt kesällä EI MITÄÄN on paras vaihtoehto. Korkokengät tai sandaalit, tai balleriinat tai muut kevyet kengät, jotka sopivat kokonaisuuteen.SYksymmällä sitten vaikka säärystimiä, trikoita, paksuja sukkahousuja jne hameiden kanssa. Tarkastele kokonaisuutta, se on tärkein. Ei kukaan voi sanoa, että pelkkiä legginsejä pitäisi nyt käyttää kun ne ovat muotia. Myös esim. mustat sukkikset tulevat nyt syksyllä ja harmaat värit. Se ei kutienkaan tarkoita etteikö muuta voisi käyttää tai että niitä olisi pakko pitää.

Legginsejä en päälleni vedä. En kuitenkaan haluaisi näyttää tekemällä tehden epämuodikkaalta. Sitä tässä ajan takaa, että eikö mikään muu ole IN kuin legginsit?ap

Legginsit on kivoja jos on oikea vartalo ja sopivat vaatteet, ei niitä ole pakko pitää, sukkikset käy yhtä hyvin, tai sitten vaan seivaat ne sääret ja olet paljaana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat