Vierailija

sanottiin, että kohdun kaula tuntuu vain 1cm ja että on pehmeä.

Sain lähetteen gynelle ja pääsin heti. Ultralla katsoi ja sanoi, että reilu 3 cm on kaulaa jäljellä, että neuvolassa olivat huolestuttaneet turhaan.

Mitään supisteluja ei ole ollut.Mutta mutta.. siihen perään sanoi, ettei kannata lähteä mihinkään lomamatkoille, että autoilua ei tärinän vuoksi suositella. Sanoi, että lähiseudulla kuitenkin voi ajella.Meillä on lomamatka kotimaahan maksettu ja alkaisi ylihuomenna. Tarkoitus olisi ajaa ensimmäisenä päivänä 230km, toisena 80 ja kotimatka 260km. Aikaa noihin pitkiin matkoihin menisi normaalisti 3 tuntia, mutta me olemme varanneet niihin 4-5 tuntia, että tulisi kunnon lepotauot.Itselläni ei olisi " kestämistä" kuin automatkoissa, sillä mihinkään huvituksiin en osallistu.Esikoinen syntyi ennenaikaisesti viikolla 35.Mitä te tekisitte? Kaipaan mielipiteitä. Lähtisittekö matkalle vai pysyisittekö kotona?

Kommentit (27)

Kestääkö omatuntosi sen, että lääkärin neuvoista huolimatta lähtisit pitkälle ajomatkalle ja synnyttäisitkin ennenaikaisesti pienen keskosen jo näin varhaisilla viikoilla?

Ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu ja onko riski todellinen, mutta, mutta....aika vakavasta asiasta on kyse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

matkaa 150km, et 50km enemmän kuin normaalisti. helsinkiin ollaan menossa ja sielläkin niitä sairaaloita olisi jos jotain tulisi.Eniten nyt ihmetyttää se, että jos saan ajella täällä ihan normaalisti (ajan päivittäin 40-60km), niin mikä tuossa lomamatkassa on eri? silloin en edes itse ajaisi vaan saisin makoilla.miten auton tärinä voi laukaista synnytyksen?

Kerroitko lääkärille paljonko normaalisti ajelet? Soittaisin lääkärille uudestaan, mutta en missään nimessä lähtis matkalle, jos kielto " pysyis päällä" .

Vierailija:

Lainaus:
Mutta mutta.. siihen perään sanoi, ettei kannata lähteä mihinkään lomamatkoille, että autoilua ei tärinän vuoksi suositella. Sanoi, että lähiseudulla kuitenkin voi ajella.Esikoinen syntyi ennenaikaisesti viikolla 35.Mitä te tekisitte? Kaipaan mielipiteitä. Lähtisittekö matkalle vai pysyisittekö kotona?
Nimittäin hyvin monelle raskana olevalle kaverilleni on sanottu rv 20 ja 30 välissä ettei kannata lähteä kauas sairaalasta... Vaikka kaikki olisi ollut ihan hyvinkin!

Syynä jatkuvan tärinän aiheuttamat supistukset sekä paine kohdunsuulle. Kohdunsuu auki 4 cm rv 30.No joo, henkilöautossa tuo tärinä on vähän toista luokkaa ja ajallisestikaan ei sitä kymmentä tuntia.

Tämän perusteella:" Ultralla katsoi ja sanoi, että reilu 3 cm on kaulaa jäljellä, että neuvolassa olivat huolestuttaneet turhaan.

Mitään supisteluja ei ole ollut."Normaalitilanne siis. Aikaisempi lapsi syntynyt ennenaikaisesti joten on ihan normaalia silloin suositella, että ei lähtisi mihinkään pitkälle matkalle. Tuo 300km päähän matkaaminen nyt ei oikeasti ole niin pitkä matka että jättäisin lähtemättä.

Vierailija:

Lainaus:


Nimittäin hyvin monelle raskana olevalle kaverilleni on sanottu rv 20 ja 30 välissä ettei kannata lähteä kauas sairaalasta... Vaikka kaikki olisi ollut ihan hyvinkin!

se voipi olla, että SISÄsuu on auki, mutta ei ulkosuu. Koska sulla on jo yksi ennenaik. synnytys takana, ei ole viisasta lähteä. Kaatuuko elämäsi tähän?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat