Vierailija


Minun yksi kaverini ei halunnut mitään perinteistä ja typerää häähömppää omiin häihinsä ja näihin typeriin perinteisiin hänen mielestään kuuluivat hääleikkien ja vastaavien lisäksi pitopöytä, kahvitus ja booli. Tarkoitus oli sitten järjestää häät kuten konsertti tai bileilta ja tarjota vain lasit kuohuviiniä. Kaverin tuleva anoppi sitten onneksi sai poikansa uskomaan, että ihmiset eivät hypi riemusta, kun he parinkin tunnin ajomatkan päästä tulevat iltapäivällä alkaviin koko illan juhliin, jossa ei saa mitään syötävää eikä kahvia, ainoastaan lasin kuohuviiniä...

Kommentit (10)

Perjantaina vietettiin molempien sukujen kanssa yhteiset polttarit molemmille osapuolille. Lauantaina oli varsinaiset häät; vihkiminen, tanssia, viinaa jne. Sunnuntaina sitten rääppiäiset ja lisää tanssia ym. Ja vieraita oli yhteensä 200-300, kaikki ei kylläkään ollut yhtä aikaa paikalla. Siellä oli meidän suku, veljen vaimon suku, molempien kavereita ja kotikylän väkeä.

Paremmat vieraat saivat ruoan, nuorremmat kaverityyppiset vain huokeaa viiniä ja boolia. Tästä oli kerrottu vihjaamalla kutsussa mutta minä en vihjettä tajunnut ja viini meni nälkäiseen päähän niin, että kaaduin tanssilattialla ja mursin käteni.Joskus kun tästä käytännöstä kysyin uudelta rouvalta, hän sanoi syyksi että näin sai isot häät vaikka rahaa oli vain pieniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat