Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

MEILLÄ ON 10V JA 4V TYTÖT SEKÄ 1V POIKA JA HIMOTTAISI TALVELLA LÄHTEÄ JOHONKIN KAUAS LÄMPÖÖN.KERRO MYÖS PERUSTELUT SUOSITUKSELLE!TOIVEENA TIETTY OLISI HALPA KOHDE, VARMA AURINKO, RANTAA JA UIMA-ALLASTA, SEKÄ EI MIKÄÄN KOIVN PITKÄ MATKA LENTOKENTÄLTÄ KOHTEESEEN!KIITTÄEN...

Sivut

Kommentit (96)

en minä vaan ymmärrä kuka haluaa TUHANSIA euroja heittää kankkulan kaivoon, kun yhtä helpon loman saisi itsekin järjestettyä. Vai sekö se helppous on, että teitä odottaa se yhteinen bussi. Muutenhan valmsmatka ei juuri eroa omatoimisesta matkasta ellei sitten osta matkanjärjestäjän retkiä (joita tosin nykyään esim. Finnmatkat järjestää hyvin vähän enää suomen kielellä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Siellä olimme tänä kesänä, ja oli ihana snorklata 7-vuotiaan kanssa koralliriutalla. Tekemistä riittää, sekä kulttuurista että rantaelämästä kiinnostuneille. Lento on tosin pitkä, mutta niinhän kaukokohteisiin aina on...
Itse lähtisin Thaimaahan. Aivan ihana maa. Mutta valitsisin kohteen jostakin rauhallisesta kolkasta, en missään nimessä Patongilta tai Bangokista tms.

Vierailija:

Lainaus:


saahan sitä maksaa mitä haluaa mutta itse en ainakaan haluaisi maksaa " turhasta" , et kai kaupassakaan anna kassalle 200 euroa jos ostoksesi maksavat 100 euroa. Ja pääsee sitä edullisesti ihan 4-5 tähden hotelliinkin, ei tarvitse perheen pulittaa 8000 euroa siitä huvista. Tämä on vain tätä että suomalaiset kiltisti maksavat mitä pyydetään vaikka hinnat olisivat täysin yläkanttiin hinnoiteltu.Vierailija:

Lainaus:


laadusta ja siitä helppoudesta? Eikä halua mennä millään omatoimimatkalla? Mitä siitä, jos finnmatkat ottaa tuosta hinnasta puolet, sehän on niiden bisnes!! Hyväntekeväisyyttäkö niiden pitäisi ihmisiä kuljettaa ympäri maailmaa??Ainoa Finnmatkojen käyttämä kone, joka kykenee tuon pituisen matkan lentämään suoraan ilman välilaskua on Jumbo ja se lentää vain Phuketiin.

Suora lento Helsingistä Bangkokiin ja Bangkokista suora 1,5 tunnin lento LangkawiinVierailija:

Lainaus:


mäkin suosittelisin. Ei niin täyteen rakennettu kuin Phuket ja hintatasokintaitaa olla halvempi. Hua Hiniin on helppo yhdistää pari päivää Bangkokissa, joka sekin voi olla melkoinen elämys. Ikävää, on pitkä automatka Bangkokista, joten voisi olla järkevää jäädä heti lennon jälkeen Bangkokiin ja sitten parin päivän jälkeen lähteä vasta Hua Hiniin. Toinen miinus tulee sameista vesistä, joten snorklailun voi unohtuu. Mutta muuten siis mahtava kaukokohde.Toinen suosikkini on Malesia ja siellä Langkawi. Ihanan rauhallinen saari, erittäin sopiva lapsille, mutta sinne on aika ikävät lentoyhteydet tällä hetkellä, voi olla vähän tuskaa lasten kanssa.
siis 2 x 2h huone ja toiseen lisävuode jos mahdollista, näin hotellivalikoima on laajempi. Sopii ainakin jos lapset jo hieman vanhempia niin ei tarvitse isäkä ja äidin nukkua koko lomaa eri huoneissa.

Tärkeää tietää* Välilasku meno Tukholma ja Al Ain, paluu Al Ain.

* Esitevirhe: all inclusive sisältyy hintaan.

* Passi oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen.

kamalia eroja hinnoissa? Esim. tuo meidän meksikon matka maksaa tosiaan aurinkomatkoilla 2 vko vajaa 8000e (kauhistelkaa vaan vapaasti), ja samaan aikaan finnmatkoilla yli 10000e? Mistä näin suuri ero? Ja siis sama hotelli, ihan vastaava huone, joulun jälkeen lähtö? Onko se jostain matkatoimistojen kiintiöistä kiinni, että jotkut saa ostettua halvemmalla kuin toiset, vai mistä?

yleensähän esim. valmismatkojen Thaimaan hotelleihin ei suomalaiset valmismatkatoimistot tarjoa perhehuoneita vaikka niitä hotellissa onVierailija:

Lainaus:


siis 2 x 2h huone ja toiseen lisävuode jos mahdollista, näin hotellivalikoima on laajempi. Sopii ainakin jos lapset jo hieman vanhempia niin ei tarvitse isäkä ja äidin nukkua koko lomaa eri huoneissa.
ja sinulle tiedoksi Finnmatkat ei edes tee kesäisin Mauritiuksen matkoja, heh heh..otapa asioista selväää.Vierailija:

Lainaus:


Ja meksikoon lennetään TALVELLA kanadan, halifaxin kautta!!! Nyt on talvesta ollut koko ajan kysymys!!
Olimme 10 päivää, ja all inclusive-hotellissa (5 tähden hotelli). Tämä oli todellinen all inclusive, eli sai ruokaa 24 h/vrk, samoin juomia. Myös minibaarin antimet kuuluivat hintaan. (Ei siis mikään rajoitettu all inclusive, joissa on rajoitetut valikoimat ruokia ja juomia tiettyihin aikoihin, jollaisia näkee jossain Kreikassa tms.)Ja kyllä sopii 4-vuotiaalle. Aivan yhtä hyvin sopii pienemmille ja suuremmillekin. Meri on ihanan lämmintä (lämpimämpää kuin Mäkelänrinteen lasten altaassa) ja uima-altaassa jopa liiankin lämmintä. Meidän lasten suosikki oli allasbaari, josta sai ihania smoothieseja.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat