Vierailija

jonka luona lapsi asuu?Kiitos etukäteen!

Kommentit (3)

missä asuu. Yhteishuoltajuudessa voi tosiaan olla vaikeaa saada lapsi mukaansa jos muuttaa toiseen maahan, siinä voi etävanhemmalla olla hyvät mahdollisuudet hakea lähihuoltajuutta sillä perusteella että lapsen elämä ehkä pysyisi " vakaampana" jos saisi jäädä kotimaahansa. Mutta nämähän on aina tapauskohtaisia juttuja.

mutta tietaakseni kummankin osapuolen tulee sopia toisen ulkomaille muuttamisesta, ja jos toinen osapuoli ei siihen suostu, voi se ulkomaille muuttava hakea oikeuden lupaa ottaa lapsi ulkomaille, toinen juttu sitten saako luvan. Varmaan siina tapauksessa tapaamisoikeudet tulisivat myos sovittua. Hyvin kinkkista jos toinen osapuoli ei suostu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sen joka on muuttamassa vai sen joka on jäämässä? Jos lapsi jää sinun kanssa kotimaahan eikä ulkomaille muuttava vanhempi aio olla juurikaan tekemisissä lapsen kanssa voi olla perusteltua hakea yksinhuoltajuutta. Mutta jos sinä olet muuttamassa lapsen kanssa ulkomaille, on sinun tehtävä tukea lasta toisen vanhemman tapaamisessa ja siihen yksinhuoltajuuden hakemisella olisi varmasti negatiivinen vaikutus. Kerro lisää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat