Vierailija

Sivut

Kommentit (51)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta miten joku ei voi ymmärtää Dan Brownin suosiota. Kirjat ovat ihan uskomattoman hyviä. Oli elämä ihan sekaisin sen aikaa, kun niitä luin. En voinut laskea kädestäni, kun aina jäi sellaiseen kohtaa, että halusi tietää mitä seuraavaksi tapahtuu.t. kirjallisuuden ystävä, joka on lukenut tooooodella laajasti ja paljon erilaista kirjallisuutta

Huonoa, yksinkertaista kieltä ei vain jaksa lukea. Samasta tematiikasta (joka sinänsä todella mielenkiintoista) suosittelen ehdottomasti Econ teoksia.

En pidä hänen kirjojensa maailmankuvasta.En pidä häntä kummoisena kirjailijana ylipäätään. En ymmärrä Finlandiaa enkä suosiota muutenkaan.t. 13, joka sattuu olemaan kirjallisuustieteen maisteri

ikinä Hotakaista, mutta kiitos vinkistä, pitää kokeilla. Tykkän juuri tän tyyppisestä...Hotakaisen huumori on sellaista rivien välissä olevaa, kuivahkoa ja sarkastista.

Hassua kyllä, jos ei selittämälläkään juttu avaudu. Noh... Ehkä kenenkään elämä ei kaadu siihen :)

Ja edelleen toki olen sitä mieltä, että Hotakaisesta (tai mistään muustakaan) ei tarvitse pitää. Kommentoin vain tuota " huumorintajuttomuutta" .

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat