Seuraa 

sellaista olisin kysellyt, että voiko aivan tavallinen gynegologi määrätä lääkkeitä, jotka vaikuttavat ovulaatioon ja tekevät kuukautiskierroista säännöllisempiä vai tarvitaanko siihen jotain muita tutkimuksia muualla ja käyntejä lapsettomuusklinikalla?Mistä kaikista sairauksista voi johtua, että ovulaatioita ei mahdollisesti tapahdu tai että kuukautiset ovat epäsäännöllisiä ja kierto vaihtelee suuresti? Mitä muita oireita tällaisissa tapauksissa on?Kiitos vastauksista=)

Kommentit (2)

Oli apua, kiitos! Huomenna olen menossa ultrattavaksi, niin hyvä tietää jotain vähän etukäteen, että osaa kysellä järkeviä asioita=)

Itse sain ihan perusgyneltä sekä clomit että terolutit epäsäännölliseen kiertoon ja sit kun ne eivät auttaneet, lähetteen lapsettomuuspolille.Hyvin yleinen syy epäsäännölliseen kiertoon on pco-syndrooma, eli munasarjojen monirakkulaisuus - käytännössä keho kehittää paljon pieniä munarakkuloita, jotka kuitenkaan eivät kasva riittävän isoksi puhjetakseen, eli ovulaatiota ei tule. Oireita on laidasta laitaan, lisää infoa löytyy googlettamalla tai esim. täältä: http://metku.net/~pesu/hedelmoityshoidot.phpToivottavasti tästä oli jotain apua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat