Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (17)

Tampereella esim. Annala ja Linnainmaa. Toki paljon muitakin, niistä tulet varmaan tähän listaa saamaan.Näissä on yleensä palvelut, päiväkodit, koulut, kerhot ja harrastusmahdollisuudet lähellä. Helpottavat arkea. Leikkipuistoja paljon, luistinkenttiä, hiihtolatuja...pallokenttiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omakotialueet on parempia, tai sitten lähempänä keskustaa, kuten Tammela tai Kaleva. Mikä nyt sitten tekee alueesta hyvän juuri lapsiperheelle... kunhan on kauppa riittävän lähellä ja liikenneyhteydet hyvät.Kyllä Hervantakin on omalla tavallaan hyvä, mutta onhan se aikamoinen betonikeidas ja tiiviin rakentamisen taivas. En muuttais sinne enää, opiskelijana siellä nyt vielä saattoi asua.

Puolueellinen mielipide, kyllä, mutta minusta tämä on sopivasti jakaantunutta. Varsin rauhallista kylläkin.Opiskelija-asuntoja, mutta myös todella paljon kalliimman luokan omakotitaloja ja sitten ihan rivitaloja. Olen tykännyt! :)Käsittääkseni ne ökytalot nousee just nyt Hervantaan. Näinkin välillä.

Kaikilla alueilla on hyvät ja huonot puolensa. Itse en muuttaisi Tesomalle tai yleensä sinne Länsi-Tampereen suuntaan, mutta siellä asuvat pitävät seutua ihan hyvänä.

esim. Nekalan, Kissanmaan ja Härmälän spuge-kortteleihin.Haluaisin asua joko lähellä keskustaa kävelymatkan päässä palveluissa (Amuri, Kaleva, Pyynikki, Tammela) tai sitten rauhallisella asuinalueella missä kunnolliset pihat ja paljon lapsiperheitä (Pappila, Ruotula, Takahuhti, Korkinmäki...) En tykkäisi asua täyteen ahdetussa lähiössä josta pitkä matka keskustaan ja heikot palvelut.

huonoja tai mihin minä en muuttaisi ovat: hervanta, kaukajärvi, lukonmäki, peltolammi, multisilta, lentävänniemi, haukiluoma, tesoma, tohloppi, kalkku,annala,nekala,hatanpää..

Leikkikenttiä, puistoja, kaikenlaisia kauppoja ja bussipysäkkejä joka kulman takana. Ydinkeskusta ja upeat kuntopolut kävelymatkan päässä. Kävin juuri poimimassa mustikoita Kaupin metsästä ja tein mustikkapiirakkaa. Ei tämä silti ole mikään Tampereen paras kaupunginosa, vaan koko Tampere on aivan mahtava kaupunki! Upeita maisemia, Särkänniemi, Tammelan tori, 270 leikkikenttää, paljon puistoja keskellä kaupunkia, mukavia tapahtumia, ystävällisiä ihmisiä ym. mukavaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat