Seuraa 

Siinäpä se kysymys tulikin. Kiinnostaa onko muilla vastaavassa tilanteessa vauva muuttanut asentoaan ennen syntymää. On muuten hankala olo kun on väärinpäin, painaa ja kolottaa joka paikkaan eri tavoin...

Kommentit (6)

Meillä kuopus viihtyi perätilassa ja poikittain kunnes rv 36+ kun mentiin äitipolille käännösyritykseen niin olikin raivotarjonnassa, en ollut itse edes huomannut kääntymistä. Poika syntyi rv 38+1.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän esikko oli viikolle 39 asti sievästi rt:ssa, kunnes päätti kääntyä perätilaan, josta sitten käännettiin takaisin rt:aan.Kuopus oli (neuvolan terkkarin mukaan) poikittain vielä rv 33 ja rv 34 ja risat oli poika kääntynyt rt:aan (tämä siis nähtiin ultrassa)

vauva viimeisen kerran perätilaan rv 38+4, ja sit 38+5 takaisin rt...Hän alkoi pyöriä rv 34 jälk useita krt vkossa ja nyt on pysynyt rt:ssa vajaan viikon (tänään rv 39+3)

Nyt viikkoja kasassa 37+3. Viime torstaina oli lääkäri ja ultrassa oli mallikelpoisesti pää alaspäin mutta vettä ja tilaa on vielä niin reilusti että mahtuu hyvin kääntyilemään. Tänä aamuna potkut taas tuntuneet alhaalla ja pää painaa kylkiin. Lääkäri sanoi että eiköhän parin viikon sisällä ala asettumaan.Ei siis huolta. Paljon olen lueskellut että kääntymisiä tapahtunut ihan myöhäisilläkin viikoilla.

ja vielä pönkesi perätilaan pari viikkoa sitten. Nyt TOIVON mukaan pysyy rt:ssa, johon suostui kampeamaan itsensä juuri ennen neljättä käännösyritystä äitipolilla.Vitanova rv 39+2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat