Vierailija

Täällä oli taannoin keskustelu siitä, kuinka vauva voi tuntua mahassa oudolta " alienilta" . Siihen keskusteluun en kuitenkaan osallistunut, luin vain. Pari päivää sitten näin unta raskaudesta (ei ole siis kokemuksia ennestään raskaana olosta). Voi kun oli kummallista, joku möyrysi mahassa, siis minun mahassani. Miten kaksi ihmistä voikin saada aikaiseksi kolmannen.. Niin perin kummallista.

Tuntuuko se todella siltä, että melkein voisi ottaa jalasta kiinni, kun vauva potkaisee masussa? Näkyykö se niin selvästi?Elämän ihmeellisyyttä pohtiessa. :)

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kyllä se oli ihanan ihmeellistä!!! Ajatella että siellä mahassa todella kelluu ihan oikea ihmisenalku.. Ja viimeisillä viikoilla lapsen kanssa pystyi jo " kommunikoimaan" .. Esikoisen kanssa " leikittiin" siten että laitoin käden jalkapohjan kohdalle ja vauva työnsi takaisin, kuopus taas potkaisi kättä nopeasti monta kertaa.. Ja todellakin välillä tuntui että jalka tulee vatsasta läpi! :)

masun päältä pystyy erottamaan kantapään kun lapsi potkaisee kunnolla. Oli se aika ihanaa aikaa :) Nyt jo melkeinpä unohtanut tuon tunteen, vaikka vauva vasta 6 kk...

Tuo maitojuttu on kyllä kanssa ihmeellinen. Mutta kyllä mä sitä pientä ihmisentaimea jaksan silti enemmän ihmetellä, siis miten voikin.Tiedättekö, sitä niin usein turtuu maailman menoon, kaikki on harmaata ja tavallista. Tulee hienoja hetkiä ja tuntemuksia, kun oikein rupeaa miettimään, että uusi ihminen, upea asia. Ei haittaa, vaikka ylikansoittuminen on ongelma. Olisikin lupa katsoa omaa napaa ja ajatella, että tuolla on meidän molempien rakkauden tuotos.Ap vauvatunnelmissa :)

maha oli aika täynnä tavaraa, niin jannu aina liu´utti jalkaansa hitaasti puolelta toiselle, niin kyllä siitä kiinni sai.. =) Välillä olivat molemmat samalla puolella päällekkäin, niin vatsa oli tosi hämärän näköinen, kun toiselta puolelta oli ihan littana.. =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat