Seuraa 

Lopetin imetyksen kun limakalvot sanoivat itsensä irti :(

Tuntuu että mitkään öljyt tai voiteet eivät auta, toki en ole kaikkia vielä testannut. Kokemuksia?Mitkä öljyt/voiteet ovat itselläsi auttaneet? Muistan että joku joskus olisi puhunut ihan klassisesta Bepanthenista, vai muistanko väärin?Kiitos avusta.

Kommentit (6)

Yritän kattoa jos mulla olis se vanha putkilo jossain olemassa, kun en nyt suoraan muista nimeä. Liilan värinen putkilo oli, palailen jos saan nimen selville, mutta ihan varmasti saat oikeaa kun menet ihan apteekkiin ja kerrot mihin tarkoitukseen tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..auttoi hyvin ja lääkäri sitä määräsi jälkitarkastuksen yhteydessä juuri samaan vaivaan kun sullakin!

Saa ilman reseptiä ja kolmena peräkkäisenä iltana sellanen asettimellinen.

Vaivat loppu siihen ja homma taas luistaa:)

mitä limakalvoja tarkalleen ottaen tarkotat? itselläni on silmät kaikista kuivimmat, käytänkin piilareita ni silmät kuivuu tosi helposti (silmälaseista en tykkää!). alapäässä on kans toisinaan kuivuutta mut ei haittaa seksielämää ja liukkaria käytän tarvittaessa. nenä on kuiva kans mut se on talvellakin... yöllä kaihertaa kurkkua, johtusko se samasta??? en osaa auttaa muuten ku komppaamalla et samat on vaivat. en kuiteskaan halua lopettaa imetystä sen takia. sinulla kuivui ilmeisesti pahasti ku imetyksen lopetit???

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat