Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tein juuri valituksen kun meni koko matka piloille huutavan ja inisevän pieokaisen takia

Sivut

Kommentit (32)

vaikka lapsella oli omakin paikka. Tunnin verran huusi pelosta täyttä kurkkua kun ei saanut/voinut päästä syliin ilmakuoppien takia. Sylissä olisi rauhoittunut varmasti.

Ja mitä sä luulet saavuttavas sillä valituksella?? Luuletko, että lentoyhtiöt kiletää alle 5-vuotiaiden lentämisen. Ajatteles, että jo 2 päiväinen vauvaa saa matkustaa!! VAros vaan seuraavaa matkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


niin, ota korvatulpat mukaan seuraavaksi ja paikka businekseen, siellä yleensä vähemmän lapsia.En minäkään ilahdu jos joku pitää meteliä, mutta lapset nyt vaan välillä huutaa ja heillä on oikeus matkustaa ihan niinkuin kenellä tahansa ihmisellä!!

Mitä ihmettä luulet saavuttavasi sillä valituksella? Typerän leiman otsaasi?

ja ei ikinä ole huutanut lennoilla, vaikka lentomatkoja takana jo 10 kpl (kohta 11kpl).

Muut vauvat pitävät kuorossa huutosirkusta, lentoemot käyvät aina kehumassa meidän lasta joka on niin kiltti :) Vaikka siis oikea elohopea muuten, oppi kävelemään jo 9kk:n ikäisenä mutta lentokoneessa ja myös autossa on kiltisti!

Lasta saattaa pelottaa, hän on ehkä väsynyt, mutta ei pysty nukahtamaan oudossa ja epämukavassa paikassa, koviin voi sattua ilmanpaineen vaihtelu...

Koettakaa vaan kanssamatkustajat kestää. Eivät lapset huuda siksi, että haluavat olla teille ilkeitä.

Vierailija:

Lainaus:


Menkää junilla ja laivoilla tai jäisitte kotiin!!
Kotiin ei viitsi jäädä, koska lasten läheiset suhteet myös isän vanhempiin ja sen puoleiseen sukuun & kulttuuriin menee mun arvojärjestyksessä ympäristön edelle tällä kertaa.

että päästään liikkumaan esim. sinne ah, niin ihanaan koto Suomehen, joten kun ei noita mukuloita oikein yksinäänkään kotia jättää, niin pitää ottaa koneeseen. Joillekin se lentokone ajelu on jotain erikoista ja ihmeellistä ja sitä ei parane lapsen ääni pilata.. Muille ihan vaan saattaa olla tosiaan se kulkuväline..

Ei ole koskaan tullut mieleenikään, että joku tulee koneeseen viettääkseen laatuaikaa. Meillä se on väline, työmatkoja, lomamatkoja yms varten.

jos eivät saa lapsiaan kuriin. En voi sietää niitä aikuisia jotka vain seuraavat vierestä omia huutavia ja meuhkaavia kersojaan jotka juoksentelee ympäriinsä julkisilla paikoilla, ravintolat, junat,jne.mutta miten sit lapsiperheet matkustaisivat? tai pitääkö pysyä himassa kunnes lapsi 8v? Itselläni 4 lasta, matkustaminen onnistunut ilman huutoja, oisko lapsen luonteesta kyse, ja vaikka mullakin lapsia en voi sietää huutavia kakaroita jotka eivät osaa käyttäytyä. Eri jos joku alle 1,5v joka ei vielä ymmärrä mut kun joku 3v huutaa naama punaisena....

Oma jos huutaa, niin se saattaa vähän ottaa päähän. Ja vielä enemmän kun tietää että tuollaisia itsekkäitä ihmisiä kuten ap luultavasti on myös koneessa.

Haluaisi taas lentokoneeseen ja mepäs suunnitellaan uutta reissua :)Älä ap siellä yhtään provosoi.ja epäilijöille tiedoksi, olen lentoyhtiössä töissä joten siksi näin suuri matkustusmäärä. tTerkkuja tunnistaneille tutuille.

muksuista jotka karjuu ja juoksentelee päättömänä, ei kai kukaan voi vetää pinnoja jos lapsi itkee kipua tai pelon takia?? Hö. Jos mun lapsi ei osaa käyttäytyä yleisillä paikoilla, se lähtee autoon/kotiin takaisin eikä kiukuttele tai esiinny kaupassa/ravintolassa kaiken kansan nähden.Luuleeko osa vanhemmista että kaikki rakastaa heidän meuhkaavaa jälkikasvuaan???

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat