Seuraa 

Kerrotaanko naistenklinikalla nykyään rakenneultrassa vauvan sukupuolta, kun vuonna 2004 kerrottiin mutta kun viime vuonna odotin meidän viidettä niin eipäs enää kerrotukaan... Mikäs on nyt käytäntö?

Huomenna oon menossa ultraan..

Minni ja joulutonttu 18+6

Kommentit (2)

Tosiaan odotin esikoistani 2005 ja silloin oli jo käytäntönä, että he eivät kerro sukupuolta. Paitsi meidän tapauksessa, kun jouduimme poikamme " munuaisvian" takia jatkotutkimuksiin koko loppuraskauden ajaksi ja ajattelinkin, että mieluummin olisin ollut tietämättä koko sukupuolta, koska jouduimme koko loppuajan käymään noin 3 viikon välein tutkimuksissa ja myöhemmin pojan synnyttyä lastenklinikalla ultrassa ja leikkauksissa ja jatkotutkimuksissa. Nyt poikamme on kuitenkin 1v 8kk ja terve joten kaikki hyvin. Ajattelin, että jos vielä toisen lapsen saan olen iloinen oli se sitten poika tai tyttö kunhan olisi terve. Vaikka tietenkin sitä jokainen on utelias tietämään, varsinkin jos haluaa vaatteiden ym.. takia varustautua etukäteen.

oikein oli lappu seinällä ettei vauvan sukupuolta kerrota ja vaikka kuvas niin hyvästä kuvakulmasta että itte alettiin arvailee mielessämme, niin ei kertonu. sano ettei ole tapana kertoa koska aina on mahdollisuus että menee pieleen ja sitte on kämppä " väärän" värinen jne.´

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat