Vierailija

Kommentit (19)

ja se TODELLAKIN oli huippu paikka, ja liukumäkiin olis se 9 vee ikäraja, mutta eipä taida kaikki pösilöt sitä noudattaa. Eedenissäkin käytiin ja se on kyllä kanssa kiva paikka. Hintataso on varmaan aika sama. Toisesta saa ykkösbonusta ja toisesta ässäbonusta jos on kortit. Itse voisin lähteä Caribiaan heti uusiksi mutta myös eedeniin. Voi että muuten ärsyttää, kun eedenissä on sellainen rengasmäki, mutta jotkut typerykset ( vielä 2 yhtäaikaa) laskivat ilman rengasta, ja mä lähdin ihan vihreän valon aikaan, ja kuulin karmeeta kiljumista edestä, pelotti tosi paljon, millon tytöt ovat siinä edessäni, kun tulen hurjaa vauhtia renkaalla. Ja niinhän siinä sitten kävi, että tytöt tulivat yhtäaikaa putkesta pois ja tärähdin heidän päälleen. Miksi oi miksi ette noudata turvallisuusohjeita ja ikärajoja? Niin siitä valinnasta: molemmat kivoja, itselleni ratkaisevin tekijä olisi matka

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muussa tapauksessa EHDOTTOMASTI Caribia! Suomen paras kylpylä lapsiperheelle (no, Serena olisi kivempi jos siellä ei olisi venäläisiä hyppykuppineen).

Yksi onneton kahluuallas ja yksi säälittävä liukumäki, joka ei sovellu pienille lapsille todellakaan. Muut altaat hirveän syviä, ja paikka on tosi pieni.Caribia on Suomen mittakaavassa loistopaikka lapsille, löytyy liukumäkeä ja ulkoallasta ja tunnelia ja putousta ja lastenallasta ja merirosvolaivaa ja muuta. Ikaalista en edes harkitsisi lasten kanssa.

En ole löytänyt Caribian nettisivuilta mitään valmiita lomapaketteja, joiden avulla hintavertailu olisi helpompaa.Olemme miehen kanssa lähdössä viettämään hääpäivää kylpylään ja mietinnässä Eden tai Caribia. Edenissä oltiin viime vuonna, joten siksi Caribia vähän kiinnostaisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat