Vierailija

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta jos jätät sähköpostiini oman osoitteesi, niin voin sinne kyllä ilmoittaa, kun olen laittanut sen huutikseen.t. 6, joka nyt näköjään kirjoitti ennen kuin ajattelips. Ollut siis kahdella lapsella, reilun vuoden kummallakin. Lapsi nyt 3-vuotias ja mahtuisi vieläkin vähän aikaa, mutta matkapahoinvoinnin takia ei voida pitää selkä menosuuntaan. Pääosin viikonloppukäytössä. Luonnollisesti ei kolarissa. Kankaat pesty muutaman kerran, ehjät.

Voin laittaa huutikseen myyntiin, mutta kuvaa mulla ei ole tähän hätään. (Mies on kalareissulla kera kameransa)Huutikseen sen olen aikonutkin laittaa tässä kunhan kerkiän.Tosin minulla on myos anonyymi sähköpostiosoite: maamyyra at hotmail. comJa kun koitin googlen kuvahaulla, niin silläkään ei löytynyt eismerkkiä kyseisestä kuosista.t. 6

ja ps. Meidän kankaat eivät ole aivan yhtä tyylikkään tummansiniset kuin noissa huutisistuimissa (kävin katsomassa), vaan istuimessa on väreinä harmaata ja punaista.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat