Vierailija

Meillä on tosi lujatahtoinen poika. Ikää 2v3kk ja uhma päällä!

Vielä alkukesällä nukkumaan meno oli niin helppoa. Poika sänkyyn ja sinne nukahti.

Nyt huuto ja kiukku ovat lähes joka iltaista! Samat normaalit iltatoimet tehdään ja kun sänkyyn pitäisi mennä alkaa huuto ja kiukku. :(

Olisiko vinkkejä miten helpottaa arkea?

Nyt huutanut kohta 20min suoraa huutoa..

Kommentit (6)

Eli vajaa parivuotiaasta vajaa kolmivuotiaaksi. Juuri tuota iltahillumista, yöllistä kiukuttelua ym. Kun perheeseen vielä samaan aikaan syntyi vauva (mikä osaltaan varmasti vain pahensi uhmaa), oli olo välillä aika sumuinen kun välillä oli monia öitä putkeen, jolloin tuntui, että kokoajan oli jompikumpi lapsista hereillä. Kiva sitten siinä mielialassa ja väsymystilassa kestää ne päiväsaikaan tapahtuvat uhmailut kuten pikkusisaruksen jatkuva lyöminen ja töniminen... Huoh.Tsemppiä kaikille pikku-uhmisten vanhemmille ja muistakaa vanha viisaus, että silloin kun tuntuu, että lapsi kaikkein vähiten ansaitsisi rakkautta, hän nimenomaan tarvitsee sitä kaikkein eniten. =)

Kestänyt jo vuoden ja uhma sen kun pahenee. Nyt huudetaan välillä yölläkin. Saattaa siis herätä keskellä yötä ja alkaa kiukuttelemaan jostakin. Haluaisi, että yöllä vaihdetaan lakanat toisiin tai jotain muuta järjetöntä. Raivostuttavaa!Ikää nuorella naisen alulla on 3 v ja 1 kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä minä saan osakseni paljon enemmän kiukkua ja kitinää, kuin mies.Poika ja isä ovat n. kerran viikossa päivän kahdestaan minun ollessa töissä. Heillä menee päivä hyvin, kunnes tulen kotiin. Ilta on pelkkää kitinää..

Ap.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat