Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt joudun heräämään aikaisin ja olemaan töissä

Kommentit (8)

Töihinpaluu häämöttää syksyllä, joten nyt arvostan tätä rauhaa ja hidastelua entistä enemmän. Koskaan tämän jälkeen (tai ainakaan hyvin pitkään aikaan) en varmaan enää ehdi joka aamu rauhassa lukea hesaria kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kotona sai aina herätä virkeenä omaan tahtiin, juoda kahvia ja lukea hesaria aamutakkki päällä. Mennä suihkuun puolelta päivin ja laittaa lempi ruokareseptin mukaista illallista tuoreista aineksista ja j lipitää puoli lasia italialaista punaviiniä katsellen elokuvaa.Nykyään aamulla ilman aamupalaa juosten bussiin ja töihin, jossa istun näyttöpäätteellä selkää särkien 7h ja juoksen hiki otsalla lounaalle tai ostan hikisen sämpylän kahvilasta, josta ilmavaivoja vehnäjauhojen takia.Oi sitä aikaa, kun oli kotona!

ärsyttää olla työssä, varsinkin kun ois niin kiva olla pojan kanssa ja katsella kun se oppii kaikkea uutta! En millään haluaisi olla työssä, mutta taloudellinen tilanne sinne pakotti. Onneksi odotan jo toista eli kohta saa jäädä taas kotiin. Ensi kerralla sitten viisaampana...osa-aikasena töihin. Sillon ehtii touhuun lapsenkin kanssa enemmän!

Nautin juuri siitä ettei ole mitään aikatauluja vaan saan tehdä asiat siinä järjestyksessä kuin haluan ja milloin haluan:). Eikä minulla ainakaan mene koko päivää siivotessa. Ja mieskin on kotona iltaisin ja viikoloppuisin joten omaa aikaakin kyllä jää. En odota ollenkaan töihin paluuta!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat