Seuraa 

Tuli tällainen pöllö kysymys mieleen, kun muistin miten hauskaa oli lapsena käydä vaahtokylvyssä. Meillä on pian 1v. täyttävä poika, joka rakastaa kylpemistä! Onkohan noissa vaahtokylpyaineissa jotain sellaista, minkä vuoksi niitä ei voisi laittaa näin pienelle? Tähän asti on kylvetty vaan kylpyankkojen kanssa vedessä ilman mitään öljyjä tms. Mutta pojalla ei ole kyllä ollut yhtään herkkä iho, joten en itse keksi ainakaan mitään syytä, miksi ei voisi laittaa vaahtoa. Vai söisiköhän poika sitäkin?Mitä mieltä te muut olette?-Q- ja -q- pian 1v.

Kommentit (3)

Esikoinen kylpi meillä aika pitkään (kuukausia) ilman vaahtoa, toki hänet pestiin vauvapesuaineella. Mutta kuopuksen (9kk) kylpyveteen on melkein alusta asti laitettu LV:n suihkusaippuaa, samaa mitä esikoisellakin, eikä ole ollut mitään iho-ongelmia. Hän kylpee pari kertaa viikossa. Ainoa ongelma on että vaahto tuppaa menemään silmiin.

En muista koska meillä alettiin laittaa vaahtoa, varmaan joskus 1-2-vuotiaana. Kaupasta saa " vauvaosastolta" sellaisia miedompia pesuaineita, joista osa vaahtoaakin. Luulisin, että jos iho tosiaan kestää, voisi sellaista laittaa kylpyveteen. Itse en monena iltana viikossa kuitenkaan laittaisi vaahtokylpyyn ihan vaan ihon kuivumista ajatellen, mutta muuten ei varmaan mitään estettä ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat