Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

*yrittää tsempata itseään*eli n. 30 - 45 min harjoittelu kaksi kertaa viikossa.

Kommentit (7)

Kävin tutustumassa salilla ja vedin ohjelman läpi, tuntui melko lailla rankalta, mutta äkkiä sitä varmaan kunto kohoaisi kuitenkin ja laitteet tulisi tutuiksi.

ap

Jos haluat pudottaa painoa, ei puntti ole oikea paikka yksinään. Siihen vaaditaan 2xanaerobista ja 3xaerobista liikintaa viikossa, ts. esim. 2 kertaa viikossa punttista ja LISÄKSI 3 kertaa viikossa vaikka jumppaa tai lenkkeilyä. Silloinkin pudotustahtiin vaikuttaa lähtöpaino ja etenkin ruokavalio, sopivalla yhtälöllä kiloja karisee alkuun 0,5-1 viikossa ja korkeintaan livästi ylipainoisilla pikkuhiljaa 1-2 kg kuussa. Tilalle tulee lihasta läskin sijaan, se painaa enemmän :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itse aloitin käymään salilla vuodenvaihteessa. aluksi kävin 2x viikossa+ kerran jumpassa ja huhtikuun lopussa lopetin jumpan ja käyn salilla 3x viikossa. huhtikuun lopussa aloitin myös dieetin.jotain tapahtui jo alkuvuodestakin mutta tuloksia on tullut huhtikuun jälkeen tosi hyvin :) paino on pudonnut " vain" 3kg mutta kiinteytymistä on tapahtunut tosi hienosti. vyötärönympäryksestä ja lantionympäryksestä on lähtenyt 5cm pois ja mol. reisistä 3cm. vaatekoko on pienentynyt ainakin yhdellä kokonumerolla, joissain vaatteissa menee jopa 2 numeroa pienempi koko kuin ennen.itse treenaan aika isoilla painoilla lyhyitä sarjoja ja nostan vikaa sarjaa joka viikko vähän. ruokavaliona pyrin syömään runsasproteiinista vähähiilihydraattista (ei valkoisia jauhoja eikä sokeria) ja rypsiöljyä sisältävää ruokaa. hyvät ohjeet saa esim. kutri . netistä!

eli käytännössä jätät ylimääräiset herkuttelut pois (pidät vaikka herkkupäivän kerran viikossa) etkä syö ns. terveellistäkään ruokaa määrättömästi ja treenaat kunnon painoilla (eli ei mitään kilon, kahden käsipainojen heiluttelua vaan niin että tuntuu) niin varmasti jo parissa kuukaudessa alkaa näkyä tuloksia.Itse palasin salille kuopuksen ollessa n. kuukauden ikäinen, jolloin raskauskiloja oli vielä jäljellä suht runsaasti. Treenasin kerran pari viikossa ja katsoin vähän syömisiäni ja neljässä kuukaudessa paino oli tippunut 8 kiloa ja kroppa selvästi kiinteytynyt. Minulla painonpudotukseen tietenkin vaikutti myös imetys, mutta ensisijainen tavoite on kai muokata kroppaa eikä niinkään laihtua, jos salilla käy, eikö?Iloisia treenihetkiä, henkistä hyvää oloa saat rutkasti lisää ensi treenistä lähtien!

Vierailija:

Lainaus:


treenaat kunnon painoilla (eli ei mitään kilon, kahden käsipainojen heiluttelua vaan niin että tuntuu)
seiska jatkaa vielä kun on lempiaiheeni nykyään :)en tiedä minkälaisen ohjelman olet saanut mutta ainakin meidän salilla ohjaajat jostain käsittämättömästä syystä tuntuvat tekevän pelkästään koneilla tehtäviä ohjelmia uusille asiakkaille. vapailla painoilla treenaaminen on kuitenkin paljon tehokkaampaa kuin koneilla treenaaminen! niissä on kroppa kokonaisvaltaisemmin mukana ja ne kehittävät myös koordinaatiota ja vartalonhallintaa huomattavasti paremmin. jotkut reisien lähentäjä-loitontaja-hetkutuskoneet on ihan yhtä tyhjän kanssa, niissä saa vispata vaikka koko päivän eikä tuloksia synny silti...ainakin isot lihakset eli jalat, selkä ja rintalihakset kannattaa treenata vapailla painoilla: jalat jalkakyykyllä, alaselän lihakset maastavedolla ja rintalihakset penkkipunnerruksella. ja rohkeasti vaan sillä 20kg isolla tangolla, aluksi käytät pelkästään sitä ja sitten alat lisäillä painoja, ensiksi vikaan sarjaan ja myöhemmin muihinkin.pienemmät lihakset esim. hauikset, olkapäät, ojentajat, yläselän lihakset voi sitten treenata joko käsipainoilla tai koneilla oman maun mukaan. itse teen niitä aika paljon taljalla ja oikeastaan pelkästään vatsat koneella.ja painoja tosissaan niin, että vikan sarjan vika toisto on niin tiukka että menee juuri ja juuri. täytyy kuitenkin muistaa puhdas suoritus, NIIN paljoa ei saa laittaa painoja että tekniikka pettää sen takia. siinä voi rikkoa itsensä pahasti jos tekee isoilla painoilla väärin.t. 7

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat