Vierailija

Meiän 10v tyttö on kysyny miten vauva menee mahaan, miten tulee pois, mikä on homo, huora... ym. mutta ollaan sanottu, että ne on aikusten asioita, eikä lasten kuulu tietää niistä. On taas viime aikoina alkanu kyseleen enempi. Tietää kyllä, että vauvat kasvaa mahassa.Tyttö löysi tänään kortsupaketin ja tietysti kysy " mikä tämä on" . Sanoin, että se on aikusten, eikä sun ei vielä tarvi tietää mikä se on. Mitä te oisitte/ootte sanonu? entä jos lapsiKommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vauva kasvaa äidin vatsassa paikassa, joka on tarkoitettu ihan vauvaa varten vain (=vauvan pesä). Vauva kasvaa siemenestä niin kuin monet kasvitkin, mutta siemeniä tarvitaan kaksi. Näistä kahdesta siemenestä tulee yksi iso siemen, joista se vauva sitten kasvaa. Toinen siemen tulee äidiltä ja toinen isältä. Siemenien sijaintia tai " istutusta" ei olla vielä kerrottu, muttei sitä ole toisaalta kysyttykään. Kun vauva on kasvanut tarpeeksi isoksi, sen syntyy äidin jalkojen välistä. Syntyminen tekee äidille vähän kipeää hetken aikaa. Joskus vauva myös leikataan vatsasta pois.

ei tietenkään mitenkään tarkasti, eikä homoista, lesboista ja huorista. kerrottiin vauvan kasvavan siemenestä, jonka isä antaa äitille. tyttö sano ite vähän aikaa sitten, että vauvat tulee mahasta pois pyllyn kautta tai leikkauksessa. kaveri oli kertonu. tyttö menee toka luokalle.

lisäksi jakeluun on mennyt / menossa seuraavat:Vain tädit voivat saada vauvoja, pojista voi isoina tulla isiä. Vain äidit/tädit voivat imettää vauvaa.Homo/lesboaihe: joskus kaksi miestä tai naista haluaakin asua yhdessä samalla tavalla kuin äiti ja isä.

tunnilla pyytänyt, että pitää kertoa, jos joku sanoo huoraksi. Eipä tytöt edes tietäneet mitä sana tarkoittaa, mutta kysyttäessä kyllä yritin selittää. Homot ja lesbot tuntuvat sen sijaan olevan ihan arkipäivää.Meidän 5vkin tietää jo miten vauva saa alkunsa. Ehkäpä kannattaisi selittää 10vkin. Viidennellä tulee koulussa lisääntymiseen liittyvät asiat, mutta kannattaa muistaa että 10v voi jo menkatkin alkaa.Keskimmäinen muuten harmitteli muuten 4-vuotiaana, kun hän ei lainkaan muista miten isi laittoi sen vauvasiemenen mahaani (pikkuveli oli juuri syntymässä) ja toivoi, että olisi otettu valokuva tapahtumasta :)

Täällä 3v tietää että vauva kasvaa äidin masussa ja vauvan tulemiseen tarvitaan myös isiä. Se piti selittää tarkemmin että vaikka vauva on äidin ja isin niin vain äidillä se voi vatsassa olla. Enempää ei ole kysynyt vielä.

Olin lukenut lehdestä vitsin, joka koski kortsun käyttöä. Vähän ihmettelin, kun iskä selitti jotain " mies laittaa jäykistyneen siittimen päälle" -juttua. Oli aika rehellinen ja suora kuvaus kuitenkin. Silloin tajusin myös, mitä ne oudot vihreät renkulat olivat siellä yöpöydän laatikossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat