Vierailija

Meillä on kaksi kissaa ja niillä on muutamia hassuja outouksia.

Toinen tykkää maata meidän vaatekaapissa olevassa pikku korissa, jossa oli aikaisemmin miehen sukkia. Tyhjensin korin ja nyt kissaa nukkuu tyytyväisenä siellä. Saa kaapin oven itse auki, vaikka sen laittaisi kunnolla kiinni.

Samainen kissa myös tykkää " sukia" mieheni ja minun hiuksia (samalla tavalla kuin nuo sukivat toisiaan) ja sukimisen jälkeen tuo puskee ja nuolee ihmistä.

Tykkää nukkua kainalossa. Yritettiin pentuna kieltää, mutta eipä auttanut. Meillä täytyy olla makkarin ovi auki lasten takia (jotka tulevat useampana yönä meidän viereen nukkumaan joskus 5-6 aikaan aamulla).

Tykkää leikkiä kuollutta (makaa aika usein ketarat kattoa kohti ja ilme on nauttiva).Toinen kissa puolestaan:

Tykkää nukkua eteisen yläkaapissa, en edes tiedä miten se sinne pääsee, mutta siellä se tykkää nukkua ja vahtia mitä tapahtuu. Aikaisemmin tuossa kaapissa oli pyyhkeitä, mutta siirrettiin pyyhkeet muualle ja jätettiin tuonne pelkästään yksi iso pyyhe pehmusteeksi.

Tykkää myös maata olkkarissa olevan hyllykön päällä, mihin hyppää sohvan selkänojalta. Sieltä se sitten vaklaa ihmisiä.

Tykkää pienistä pahvilaatikoista, mitä pienempi, sen parempi siihen on änkeä.

Rakastaa muovipussien nuolemista.

Tykkää tulla syliin, kun katsoo telkkaria tai istuu koneella.

Suurinta huvia on änkeä syliin, just silloin, kun ihminen lukee kirjaa. Kissa tulee siihen ihmisen ja kirjan väliin istumaan.

Kärpästen vahtaaminen, tuo voisi istua tunti tolkulla vahtimassa jotain kärpästä ja yrittää tappaa niitä.

Tykkää nukkua ihmisten jalkopäässä.Lisäksi kumpikin on aina ovella, kun tullaan kotiin.

Ja nuo syövät mitä tahansa.

Kommentit (19)

Jos minulla on huono päivä tai olen surullinen, itkenyt tms. toinen kissamme katsoo minua myötätuntoisena ja hyppää syliin ja alkaa kehrätä, laittaa etutassut kaulan ympärille ikään kuin halaisi ja saattaa nuolaista poskea ja hieroa omaa poskeaa poskeani vasten kuin lohduttaakseen.

Lisäksi kun tällä samaisella kissalla oli kaksi pentua niin toinen pennuista meni aina pikkuiseen iittalan teema-kulhoon nukkumaan kerälle tai sitten nukkui vessanpöntön päällä ja toinen taas rakasti vessan pesualtaassa nukkumista. :D

Jostain kumman syystä istuisi siinä tuntitolkulla, usein silmät kiinni siellä nukkuu." Sekoaa" , jos taskulampun valolla heiluttelee seiniin tai kattoon, alkaa ravaamaan hullun lailla ympyrää ja pystyy tapetteja pitkin jopa kiipeämään seinälle.Ja takuuvarmasti istuu kuin naulittu paikallaan ja katsoo edestä täytettävän pesukoneen pyörimistä alusta loppuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähänkö on häiritsevää. Eikö sitä voi tehdä omissa oloissaan?Lisäksi samainen kissa rakastaa tupakalta haisevia hikisiä raksapenoja. Se painaa heti kainaloon päänsä ja oikein näkee kun se vetää oikein syvään henkeä ja imppaa sitä hikeä. Sen jälkeen se on raukean tyytyväinen ja nenä hohkaa punaisena.Sama kissa ei myöskään osaa seksiä. Se on itse leikattu, mutta narttukissamme ei ole. On tainnut liikaa katsoa miehen ja minun puuhasteluja kun yrittää sitten tehdä sitä lähetyssaarnaaja asennossa ja kun se ei onnistu niin taas saadaan pahoja syyttäviä katseita. Ihan kuin me oltaisiin annettu sille jotain vääriä seksivinkkejä.

jos ei vastaa mitään nuolee nenästä, jos sanoo, että sori nyt on lauantai voidaan vielä nukkua tulee viereen nukkumaan. Jos sen sijaan nousen ylös naukuu ruokaa, jos ei heti anna puree hellästi nilkasta.

Mut lisäksi sellanen erittäin ärsyttävä tapa sillä on, että sen täytyy ilmoittaa, kun se menee tarpeilleen. Ja siis tosiaan kovaan ääneen mouruaa ja maukuu, kunnes sille huutaa " mee vaan kakkalle" Sit vasta menee.. =) Ja toinen ärsyttävä on, että pahvilaatikot täytyy nakertaa sellaseksi pieneksi silpuksi.. Ei kiva..

Edellisessä asunnossa oli vessa, jossa painettava huuhtelunappi. Joskus öisin herättiin siihen, kun yöksi kylppäriin teljetty katti veteli huvikseen vessaa kerta toisensa perään.Samassa asunnossa oli sälekaihtimet lasin päällä, eikä lasien välissä, mikä oli hankala homma. Kissa torkkui usein keittiön ikkunalaudalla ja kuuli ikkunamme lähelle parkkeeraavat autot ja ohi kävelevät ihmiset. Nälkäinen kisu odotti aina meidän palaavan töistä, kun se merkitsi ruoka-aikaa ja siksi sillä oli aina hätä nähdä ollaanko me tulossa kotiin. Niinpä se tassullaan raotti sälekaihtimia ja tirkisteli sieltä pihaa ja parkkipaikalle. Siinä taloyhtiössä kaikki ihmiset inhosi meitä, enkä tajunnut miksi! Kunnes hoksasin, että ihmiset pitää mua pahimman lajin kyylänä! Selitä siinä nyt sitten, että se on vaan meidän kissa, kun niitä kaihtimia raottelee...Tässä nykyisessä asunnossa on lukko, joka aukeaa kun ensin klipu käännetään vaaka-asennosta pysty-asentoon ja sen jälkeen normaalisti painetaan ovenkahva alas. Nopeasti kissa oppi, että ensin hypätään tassulla klipua ja sitten vasta ovenkahvaa ja monta kertaa se pentele on päässyt ulos. Nyt on ovessa haka, kun lapsi tuli taaperoikään. Nytpä pysyvät molemmat turvallisesti sisällä.Samainen välkkykatti on touhunnut paljon muutakin huvittavaa ja raivotuttavaa ja joka päivä keksii uutta. Meidän toinen kissa onkin sitten sellainen pahviaivo, ettei sen päässä liiku varmaan mikään. Mutta suloinen sekin! :)

Erittäin hieno neiti, jota saa koskea vain luvan saatuaan mutta joka toisaalta nukkuu mielellään niin lähellä kuin pääsee. Erikoisuutena pallon kantaminen suussa leikittäjälle ja tuo samainen selällään nukkuminen. Kaunis kuin kuva ja tietää sen.Toinen on komea perinteinen raidallinen kolli, joka rakastaa sylissä olemista (varsinkin lasten), korkeilla paikoilla nukkumista, ovien päällä kiipeämistä, vesileikkejä!, peittojen alle möyrimistä juuri pedattuun sänkyyn jne.Luonteeltaan ovat aivan erilaisia vaikka ovatkin sisko ja sen veli.

Tuosta pesukoneesta tuli mieleen pari asiaa.

Meidän esikoisella Brion junarata ja siinä on sellainen pattereilla toimiva juna. Meidän kissat rakastavat sen junan katselemista. Toinen menee siihen radan keskelle istumaan ja toinen puolestaan istuu lapsen vieressä ja koko ajan vahtaavat sitä veturia :D

Ja juomavedestä nuo eivät niin tarkkoja, jos laittaa kuppiin vettä, niin se saa olla koskemattomana muutaman päivän. Nuo tykkäävät juoda esim. tiskipöydältä ym. vettä.

Myös kynän kanssa on kiva leikkiä, jos joku kirjoittaa ja tuo " Heimo-Huima" sen näkee, tuo tulee salamana viereen ja läpsii tassuilla sitä kynää.

Kun menee vessaan, niin meidän oven takana on lasten lisäksi myös kissat. Lapset muuten vaan huutavat äitiä ja kissat raapivat ovea.

ap

Kun oliiveista on kaadettu liemo lavuaariin ja vettä tietty päälle vaikka kuinka, kisuvanhus haistaa tuon huumaavan tuoksun ja piehtaroi silmät ummessa lavuaarissa.

Samainen kissa kulkee lasten perässä joka paikkaan. Kissalla on myös oma nimi lasten Winx-kerhossa (Kiko) =)Toinen kissa pitää huolen, että tämä toinen sankari tulee illalla kiltisti kotiin. Paljastaa kaverinsa piilot puskista ja juoksuttaa tämän kotiovelle.Kissanpentumme tykkää heitellä kuperkeikkoja! Sängyllä leikkiessään ja vaaniessaan käyttää ninja-tekniikkaa pyörähtäen vähän väliä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat