Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja että isä pitäisi vaihtaa uuteen.Pitäisikö huolestua tytön puheista? Mies on näet paljon töissä ja vähän perheen kanssa, ehkä kerran viikossa noin 3 tuntia lapsen kanssa. Pitäsikö nyt ottaa lapsen puheet todesta ja laittaa isä selkä seinää vasten?

Kommentit (6)

Ei meilläkään lapset tykkää minusta yhtään jos ovat vihaisia minulle, mutta kohta sitten taas rakastetaan äitiä kovasti. Lasta harmittaa että isi on paljon poissa, ei harmittaisi jos isi ei olisi rakas. Toivottavasti työkiireet pian helpottaa, voisko jostain karsia?

meillä, kun mies oli töissä AINA, oli vähän samanlaista... ettei oikein isän kanssa halunnut puuhata, ja ihmettelin, mutta nyt kun hän ei ole aina töissä.. on tilanne muuttunut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

usein sanoo, ettei tykkää enää äidistä, toisessa hetkessä on vain äidin kulta. Usein sanoo ettei tykkää enää kenestäkään. Ja kuitenkin vanhemmat ja sisarukset ovat hänelle hyvin tärkeitä, meillä suukotellaan ja halaillaan paljon ja kerrotaan kuinka paljon rakastamme lapsia

Että en ottaisi vakavasti 3-vuotiaan sanomisia.

päivän aikana saattaa monta kertaa muuttua mielipide niin isästä kuin äidistä..välillä ollaan niin äidin kulta ja sitten kohta ollaankin vaan jonkun sukulaisen kulta yms.

Ja miehellä tosi rankka työputki takana, 8 viikon aikana 4 viikkoa päivystystä ja lisäksi pari työmatkaa.Joten en haluaisi miestäkään nyt painostaa, mutta toivoisin hänen myös huomaavan perheensä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat