Seuraa 

Siis meidän poika sai pari kuukautta sitten kasteessa nimen Kalle JOHANNES. Mutta emme ole keksineet vielä mitään kivaa lempinimeä Johanneksesta!? En oikein välitä Hannes tai Jussi nimistä.

Kommentit (9)

Mutta jos ette ihanaa Johannesta sellaisenaan halua käyttää, niin miten olisi Hanneksen tai Jussin sijaan vaikkaJuho / Juha

Jonne / Jonni

Janne

JonttuLempinimi on kyllä mielestäni vähän sellainen asia, että se tulee jos on tullakseen, eli sitä ei minusta kannata alkaa väkisin keksimään. Joistain nimistä ei vain ole niin helppo vääntää mitään, ja joskus lapsen lempinimeksi valikoituu joku ihan muu kuin omasta nimestä lähtöisin oleva nimi. Teidän Johannes on vielä niin pieni, että ehtii varmasti saada matkan varrella montakin lempinimeä. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin tarkoitus on kutsua poikaa Johannekseksi. Toisinaan nimi tuntuu vaan pitkältä ja ajattelin et jos joku olis kuullut jonkun kivan. Mieluiten juuri jonkun väännöksen eikä varsinaista nimeä. Mutta kyllä se vielä tulee jos on tullakseen. Tyttäreni on Ella ja lempinimiksi on tullut Ellura ja Kuutzi.

... minusta on hassua, jos lapselle annetaan ensin nimi, sitten kutsutaan jollain ihan toisella nimellä Johannes ->Jussi ... olkoonkinkin, että jussi on Johanneksesta johdettu nimi. Minusta hyvä lempinimi on sellainen, joka kuulostaakin lempinimeltä.

Hansu (ilmeisesti tuosta Hannes lopusta...)

Joha

Johis

Jossu

Jospe

Nessi (alkoi pakosti hymyilyttämään kun kuulin pientä Johannes poikaa puistossa kutsuttavan tällä lempinimellä, jotenkin suloinen ja veikeä :))

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat