Seuraa 

Eli onko Ticketit paljon lämpöisempiä kuin Reimatecin haalarit? Millaisilla keleillä olette käyttäneet tickettejä, onko ne liian lämpöisiä etelän nolla-loska-keleillä?

Kiinnostais Ticketin talvihaalari, mutta mietityttää onko se liian lämmin jos lämpötila pyörii nollan tuntumassa...muistelen jonkun joskus jotain sen suuntaista täällä maininneen...

Kommentit (11)

Meillä on pojalla (nyt 5v4kk) ollut kahtena edellisenä talvena Ticketin talvihaalari. Se on paljon lämpöisempi kuin Reimatec. Asumme Tampereen seudulla eli täälläkin sitä loskaa riittää. Silti tykkäsin Ticketistä ja niin tykkäsi pojan perhepäivähoitajakin. Loskakeleillä ja pikkupakkasilla haalarin alle ei tarvinnut laittaa mitään ylimääräistä, poika veti haalarin suoraan sisävaatteiden päälle.Lämmin haalari, mutta paljon plussaa Ticket saa myös kestävyydestään. Rymyävän pojan jäljiltä haalarit ovat olleet vielä keväälläkin siistejä ja ehjiä.

Ajattelin täksi talveksi hankkia lapsille vain yhdet haalarit ja 2-osaiset, kun aiempinakaan talvina ei ole juuri varahaalareita tarvittu. Siksi pitäisi soveltua niin loska- kuin pakkassäille. Reimateceilla ollaan lämmönpuolesta pärjätty aiemmin vain kerroksia lisäämällä/vähentämällä.Jos kokeilisi tytölle, jolta löytyy tarvittaessa myös vanha reimatec loskaan jos ticket käy liian kuumaksi...Mitäs värejä ticketiltä olikaan tulossa, joku taisi jo jotain tietää...? värejä ei taida missään nähtävillä vielä olla?

Turkoosia ei taida enää löytyä, hitto vie :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asumme Helsingissä ja koko viime talven tyttäreni käytti Ticketin haalaria. Nollakeleillä alle riittää vaikka trikookerrasto, mutta silti ei tule kylmä tai kuuma. Kovemmilla pakkasilla riittää sukkikset+ colleget ja lämpö säilyy. Ja kangas on todella kestävämpää kuin reimatecissa; tyttäreni laski peppumäkeä nurmikolla ennen lumen tuloa, eikä haalari mennyt miksikään kivistä ja kepeistä. Edes väri ei ole hiukkaakaan haalistunut mistään vaikka tyttäreni ei todellakaan ole rauhallista ulkoilutyyppiä. Lisäksi haalari on 100% vedenpitävä sateella. tuli muutaman kerran vahingossa tarkastettua, kun saatiin vettä niskaa kuin saavista. Suosittelen!

...meillä etenkin poika kovin pitkäselkäinen ja esim reimatecit jää aina niska-haara mitasta pieniksi vaikka hihoissa ja lahkeissa olis pituutta vielä vaikka kuinka.

Täytyypä tuumailla kun näkee mitä värejä tulee ja mitä miltäkin haalarimerkiltä olisi saatavissa :)

Ticket on kankailta tosi kestävä. Lämmin kylläkin, että meillä oli loskalla eri haalarit. Pakkasella äiti paleli ja tyttö nautti Ticketissään ;) Kokoasioissa muistutan, että Ticket on oltava sopiva. Ticket on niin muhkea, että vähänkin liian iso haalari, niin roikkuu tosi rumasti ja lapsenkaan ei ole helppo leikkiä, etenkään pienen lapsen. Itse ostan koolla pienempää Ticketiä kuin ostaisin Reimaa.

Mitähän hintaluokkaa nuo isojen tavihaalarit (98 cm. eteenpäin) on Suomen kaupoissa? Ja onko talvihaalarit kuinka reiluja suomalaisiin haalaeihin verrattuna?

Meillä lapsilla oli viime vuonna ekaa kertaa Ticketin haalarit ja tykättiin paljon. Välikerroksia ei tarvittu, ainoastaan villatakkia ja kauluria joskus kovimmilla pakkasilla. Kun ilma oli reilusti plussan puolella, lapsilla oli päällä vanhat Jonathanin/Reimatecin haalarit.

Meidän tytöllä oli viime talvena käytössä Ticketin haalari ja Reimatecin 2-osainen, ei muita haalareita. Tyttö oli viime talvena 4 v. Ticket meni pakkaskeleillä, plussa-asteilla se oli liian kuuma. Reimatecin 2-osaista käytettiin mm. loskakeleillä ja pikkupakkasilla, ja tämä systeemi toimi meillä hyvin. Ticket oli ja on ihan älyttömän kestävä, menee meillä vielä seuraavan talven ellei lapsi kasva huimasti.Koosta sen verran, että Reimatec oli meillä numeron isompi kuin Ticket. Sopiva Ticketin koko oli suurin piirtein sama kuin tytön pituus ostohetkellä, ja silti reilu. Tytön ruumiinrakenne on lähinnä sopusuhtainen, ei siis erityisen pitkät tai lyhyet jalat vaan ihan keskiverto. Silti Ticket roikkui pepusta, mutta ei niin paljon, että olisin jättänyt ostamatta. Leveydestä oli se hyöty, että alle mahtui kovilla pakkasilla mitä vaan, ja muuten hameet ja mekot eivät jääneet pullottamaan.Kuopus täyttää ensi talvena 3 v. ja on siinä iässä, että kaikki pitää tehdä " itse!" , myös pukeminen. Ja ihan hyvähän on hoitopaikassa osata vetää haalari itse päälle ensi talvena. Ticket on vaan mielestäni aika hankala pienen pukea itse päälle fleecevuorin ja haalarin jäykkyyden takia, joten harkitsen parhaillaan, ostaisinko kuopukselle jonkun muun. Reimatec on hyvä, mutta koska olen hankkinut niitä sekä talviksi että välikausiksi ainakin kymmenet, ulkonäkö alkaa kyllästyttää, äitiä siis. Mitä muita vaihtoehtoja on? Ver de Terre, Minymo..? Joko uudet mallit ja värit on jossain esillä? Reimatecin uusi esite minulla on, ja ainakaan vielä en ole innostunut.Ja vielä, Ticketiä myi viime vuonna ainakin Pikkuväki Kampissa ja Munkkiniemessä. Muistelen viime keväältä, että merkki on tulossa syksyllä myös Stockmannille, olenko oikeassa?

Nyt alkoi minuakin nämä paljon puhutut Ticetin haalarit kiinnostaa. Löytyykö niistä jostain kuvia? Entä kuka myy näitä pääkaupunkiseudulla? Myykö esim Stockmann? Ja paljonko maksavat suurinpiirtein.Meillä on kyllä talveksi Rasavillin viimetalven alesta hankittu haalari. Miten vertaisitte tuota Ticket to Heavenia ja Rasavillia em. käyttöominaisuuksien suhteen?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat