Vierailija

Ja Pessi Myrsky Joonatan

Sivut

Kommentit (35)

AP:n nimet ovat musta ihan kivoja. Milli ehkä vähemmän. Vaikuttaa liikaa pienikasvuisen ihmisen lempinimeltä.Vierailija:

Lainaus:


Annoin lapselleni nimen, joka oli _minusta_ kaunis. Halusin maailman ihanimman ihmisen saavan maailman kauneimman nimen.


Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta muut nimet kauniita. Illusia ja Päivänsäde ehkä vähän turhan runollisia samaan nimeen, mun mielestä.terv. Pessi Joonatanin äiti :)

Ainoa, mikä ei oikein iske, on tuo Milli tytön ensimmäisenä nimenä. Meillä kun on Milli-niminen koira, ja tiedän kaksi muutakin Milli koiraa (enkä yhtään sen nimistä ihmistä), niin yhdistän sen vahvasti koiriin. Mutta Illusia ja Päivänsäde on kivoja, samoin Pessi Myrsky Joonatan.

Mielummin jotain tällaista kuin Nikoja, Neeoja, Sofioita ja Eliaksia.

tuleville lapsille laitettavan.

Sisältävät enemmän vanhempien unelmia tietynlaisita lapsista kuin vaipanvaihtoa, uhmaikää, murrosiän kapinaa tai lasten luonteita, jotka eivät olekaan vanhempien mielikuvien mukaiset.

Aivan liiaksi satuolentojen nimet.

Entä jos Milli ei haluakkaan olla päivänsäde ja Pessi onkin tyyni?

Oman lapseni nimi on erikoinen, ei ehkä noin erikoinen, mutta erikoinen kuitenkin ja luontoaiheinen. (ja ihan kalenterista löydetty, ihmiset eivät tiedä miten paljon nimiä kalenteristakin löytyy!) Annoin lapselleni nimen, joka oli _minusta_ kaunis. Halusin maailman ihanimman ihmisen saavan maailman kauneimman nimen.Mitä sitten, jos nimi tuo mielikuvia? Vaikka lapsestani kasvaisisi täysin erilainen kuin olen ikinä kuvitellut niin hän on minulle silti maailman ihanin ihminen ja nimi muuttuu hänen mukanansa. Nimi voi saada uusia merkityksiä ja luoda erilaisia mielikuvia. Mitä väliä jollain mielikuvilla? Ainahan vanhemmilla on mielikuvia ja odotuksia siitä, minkälainen heidän lapsestaan tulee isompana. Sitä ei nimi muuta.En usko, että nämä lapset ovat niitä joita kiusataan, koska nykyään erikoiset nimet ovat haluttuja. Niitä erikoisia nimiä mahtuu luokkaan mahtuu varmaan enemmän kuin yksi ja se todellakin on rikkautta! Muistan kuinka oma luokkani oli täynnä vain Lauroja... Onko kivaa olla yksi niistä viidestä?

että sulle tulee hyvin vahvat mielikuvat noista nimistä?

Tulee sellainen olo, että haluaisit tietynlaisia lapsia. Lapselle voi olla hyvin ahdistavaa, kun hän ei olekaan sellainen kuin vanhemmat odottavat hänen olevan.Ja et voi olla tosissasi, että pistäisit nimen kirjan hahmon mukaan, muttet muistaisi kuka se sen niminen hahmo nyt olisikaan!

Oletko muuten lukenut tuota Pessiä ja Illusiaa koskaan (aikuisena)?

(Se Joonatan on muuten se isoveli, juuri se veljeni Leijonamieli.)

Huvikseni ehdottelenMiili Illusia Päivänsäde

Miila Illusia Päivänsäde

Taika Illusia Päivänsäde

Lilli Illusia Päivänsäde

Saaga Illusia Päivänsäde

Aamu Illusia Päivänsäde

Unna Illusia Päivänsäde

Helmi Illusia Päivänsäde

Rosa Illusia Päivänsäde

Lumi Illusia Päivänsäde

Tiiti Illusia Päivänsäde

Auri Illusia Päivänsäde

Aava Illusia Päivänsäde

Louna Illusia Päivänsäde

Sointu Illusia Päivänsäde

Menni Illusia Päivänsäde

Sylva Illusia Päivänsäde

Lilja Illusia Päivänsäde

Hertta Illusia PäivänsädeVierailija:

Lainaus:


jos nimi on enne niin alkaa kulkea aika epämääräisessä seurassa ;)
Miltä mahtaa näyttää Pessi Myrsky Joonatan murrosikäisenä?Sininen takkutukka, kännissä kun käki ja puhuu rumia... ihkuu!ap.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat