Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli kuinka pitkään JesperJuniorin ale vielä kestää? Vieläköhän viikonloppuna kannattaa käydä katsomassa?Entä onko kukaan käynyt viime aikoina Jumbon tai Itäkeskuksen JJ:ssä? Vieläkö on toivoakaan löytää 98 / 104 cm vaatteita pojalle? Kummassakohan olisi parempi valikoima jäljellä?

Kommentit (3)

oli aleprossat tällä hetkellä? Eli oliko Jonathanit vielä puoleen hintaan? tuleekohan ne yleensä vielä -70% vaiko toivonko turhia...Kiitoksia jos joku tietää!

On vielä ale. En osaa sanoa kummasta paremmin löytyisi, luulen että yhtä huonosti molemmista. Itse olen etsinyt lähinnä 92-98 vaatteita pojalle ensi kesäksi ja mistään Jesper Juniorista en ole löytänyt yhtään mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

9 euron farkkulappuhaalarit tarttuivat mukaan Itäkeskuksesta. Legon tuotteita oli paljon alessa myös, muistaakseni -50% ja ulkoiluvaatteita Reimatec, Jonathan -50%. Ulkoiluvaatteet taisivat olla kyllä aika isoja.Naapurissa Bobossa kaikki aletuotteet -50% ja Adam' s Kidsillä kaikki tuotteet alessa -40% - 70%. Löytyi T-paitoja ja juhlavaatteita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat