Vierailija

.

Kommentit (10)

Näin siis ellei niitä erikseen pyydetä (esim. julkisella sektorilla saatetaan vaatia).Työhaastatteluun mukaan todistukset, tosin sielläkään niitä ei usein kysytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miten te siellä julkisella sektorilla jaksate olla töissä?

Hunot palkat, hunot sitä ja huonot tätä...... Ihme pilkunviilausta joka asiasta....

Miksi pitäisi? Ne laitetaan roskiin jo sinua ei valita jatkoon... JA jos valitaan niin menet paikalle oikeat kainalossa..... As simple as that....Ihme että ne edes haluaa jotain kopioita nähdä.. Luulis pelkkä lista riittävän... Eihän niillä oikeasti ole aikaa jokaisen todistuksia sieltä sun täältä syynätä....Kunhan kattovat listan mitä on tehnyt ja sen perusteella valkkaavat ketä otetaan jatkoon/palkataan.Joku julkisen sektorin paikka?

jos ei palkka kiinnosta niin saa lampsia seuraavaan työpaikkaan... Työn saa tehdä niinkuin tykkää sitä ei ole missään määrätty, etä pitää tehdä niin tai näin....

hakemuksen liitteenä. Mikäli hakuohjeessa sanotaan, että oikeaksi todistetut, niin sitten niin, muutoin riittää kopiot.Monet yksityiseltä sektorilta hakevat eivät ole tietoisia kulttuurieroista yksityisen ja julkisensektorin välillä. Monesti todistuskopioita ei ole, ja työnantaja diskaa hakijan jo siinä vaiheessa tulkiten, ettei hakija ole todellisuudessa kiinnostunut hakemastaan vakanssista, kun ei ole vaivautunut edes laittamaan työ- ja tutkintotodistuksia hakemukseensa.Helposti asian voi myös selvittää soittamalla ao. paikkaan, ja kysymällä, kuinka he haluavat hakemuksen toimitettavan.

Lainaus:

miten te siellä julkisella sektorilla jaksate olla töissä?

Hunot palkat, hunot sitä ja huonot tätä...... Ihme pilkunviilausta joka asiasta....
Palkkaus ei päätä huimaa, se on totta. Työsuhde etuihin kuuluu kuitenkin mahdollisuus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen oman työn rakenteiden kautta, sekä monasti on niin, että julkisella sektorilla saa hyvin työnantajan maksamaa koulutusta ja työnohjausta.Mites te siellä yksityisellä puolella, kun teillä on ne ja nää huonoja?

turhaa työtä ja paljon paperi saastetta aiheuttavaa idioottimaisuutta.jos on tuhat hakijaa joista yksi valitaan... Niin miski kaikki 100 joutuu lähettämään kymmeniä kopioita = kymmeniä tuhansia paperieta??????!!!!!!!!!Kun ne vitun ansiot voi yksinkertaisesti lukea siitä CV:stäja sitten vasta kun 1 on valittu niin se kutsutaan paikalle ja katsotaan sen todistukset.......Hohhoijaa......... No mutta kaikille ei vaan ole kauhalla annettu.....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat