Seuraa 

onko muitten 5v pojat kiinnostuneita jo seksistä?? mun on joten nyt kysyn miten ja mitä puhun pojan kanssa seksistä,vai kannattaako viel puhua yhtään mitään???

Kommentit (2)

mun pikkuveli (nyt 6v) on jo jonkin aikaa, reilun vuoden ainakin ollut kiinnostunut kaikesta tuollaisesta. Ei ehkä seksistä mutta tytöistä ja naisista. Hakee salaa äidin ja siskojensa pikkareita ja rintsikoita ja sovittelee niitä ja joskus oli kuulemma leikannut jostain vaatekuvastosta naisten alusvaatekuvia! =)Mieheni vasta kuuli kun tämä veli sanoi toiselle veljelleni että tykkää Pamela Andersonista ja Paris Hiltonista!Mikähän lie pikkujätkästä vielä tuleekaan....Kai tuo ikä on tuollainen sukupuoliin tutustumista ja siihe mikä ero on tytöillä ja pojilla. En tiedä tarviiko seksistä alkaa puhumaan vielä kauhean tarkasti mutta tämmöisistä eroista mitä naisella ja miehellä on, voisi jutella. Ja jos lapsi kyselee jotain niin koittaa sitten vastailla muttei liian yksityiskohtaisesti.Meillä oli äiti jostain ostanut vanhan lastenkirjan jossa oli kerrottu miten lapset syntyy. Tyyliltään oli mielestäni vähän Teemu-kirjojen näköinen, yksinkertaisesti piirretty. Mutta ihan kiva kirja.

Siin on nämäkin asiat kerrottu.Kyllä lapselle kannattaa vastata kaikkeen mitä hän osaa kysyä. Ei nyt mitään kovin intiimejä yksityiskohtia tarvitse kuvailla mutta napakasti vastaus siihen mitä lapsi kysyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat