Vierailija

vai onkohan oikeasti joku sydänkohtaus tuloillaan. Kyseesä suht nuori ihminen eli 36-vuotias nainen eli minä.

Kommentit (8)

Mulla on omakohtaista kokemusta ihan lähihistoriastani.Tietystä syystä sydän muljahti rinnassa tosi voimakkaasti. Painon tunne jäi rintaan. Ajoittain tuntemus tuntui myö selässä samalla kohtaa kuin rinnassa. Sitten alkoi särkeä vasenta kättä...

Menin terveyskeskykseen. laittoivat heti sydänfilmiin, tai mikä se nyt sitten on... Otettiin joitain verikokeita.Verenpaine on hieman koholla, ei koskaan aiemmin ole ollut. Syke veteli hetken matkaa yli 100, normaalisti 58-64.

Lääkäri tutki tosi tarkasti. Päätyi siihen tulokseen, että kokemani tilanne oli aiheuttanut tuon kaiken ja että se kestää muutamia päiviä.

Tilannetta seurataa...Mä olen sua vain muutaman vuoden vanhempi...

Menin joskus aikoinaan Helsingin Dextraan specialistille epämääräisten rytmihäiriöiden vuoksi. olin silloin 23v. Rytmihäiriöt olivat jopa niin pahoja, että jouduin maahan/ lattialle istumaan.

Vanha ja viisas lääkäri totesi, että "nyt Sinulla tyttö" on jotakin käsittelemättömiä asioita, jotka ahdistavat. "Tiedätkö itse mitä ne voisivat olla?"Omalla kohdallani tiesin mitä ne olivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaisi nyt hieman koettaa ottaa hellemmin itsensä kannalta. Mene ihmeessä lääkäriin jos sydänkohtausta epäilet ja vaikka ei se olisikaan saattaisi se määrätä sinulle pari päivää lomaa jos se vaikka hieman auttaisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat