Vierailija

Siellä on siis joku yhteinen pukuhuone, mistä mennään koppiin (yksin?) riisumaan ja laitetaan vaatteet ja tavarat lukolliseen kaappiin? Ja Span sivuilla luki, että kylpytakki tai uimapuku päällä mennään sitten sinne pesuhuoneisiin. Mitenkäs sitten, kun sieltä mennään pelkästään esim. jalkahoitoon, täytyykö sittenkin mennä suihkun kautta? Entä pestä tukkaa? En ole menossa sinne ollenkaan uimaan tai altaisiin lillumaan vaan pelkästään niihin hoitoihin (luultavasti johonkin käsi- tai jalkahoitoon, en mihinkään pää- tai kokovartalohoitoon), joten ei huvita kastella ainakaan päätä (ja tukkaa) sen takia. Ollaanko niissä hoidoissa sitten uikkarissa tai kylpytakissa? Pitääkö ottaa oma kylpytakki mukaan vai tarjoaako talo sen? Paljon kysymyksiä, mutta olisin iloinen, jos saisin edes johonkin kysymykseen vastauksen!

Kommentit (3)

on kuten mikä tahansa kylpylä ja siellä käyttäydytään, kuten kylpylässä tapana on. Ainoa ero tavallisiin kylpylöihin on, että sinne on ikäraja. K-20 puolelle mennään ihan tavallista reittiä, mitä kaikki Flamingon kylpylään menijät käyttävät. Vaatteiden riisuminen, vaihto, pukuhuoneet, suihkut jne on kaikilla samat. Sitten vain otat sen kylpytakin ja pyyhkeen mukaan, kävelet karjaosaston läpi ja kuljet porteista K-20 puolelle.Soita sinne ja kysy heiltä! Osaavat parhaiten auttaa.Mutta aivan ihana paikkahan se on, kaikin puolin!

M30

Mukava paikka saunoa ja hengata. Siivoa meininkiä, mut sopivasti meno välillä villiintyny.
Tykkään käydä, samanhenkisiä pikkutuhmaa toimintaa hakevia silloin tällöin tullut vastaan. Sais olla enemmänkin. Mimmien härskiys siellä kiinnostaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat