Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mietittiin, että jos tälläisenä sadepäivänä sinne lasten kanssa lähtisi...

Kommentit (6)

Mun kokemukseni mukaan se on ihan yhtä puhdas kuin mikä hyvänsä Eden tai Caribia. Ja älyttömän kiva paikka!!!!Ja taas joku sanoo, että venäläisiä täynnä. No niin on, mutta ihmisiä ne venäläisetkin on ja käyttäytyivät aivan samalla lailla kuin suomalaiset.

Täynnä tosiaan venäläisiä, joita vastaan ei ole mitään - mutta jos koko paikka on täynnä siis liian täynnä ihan minkämaalaisia vaan, se ei ole minusta iiiihanaa. Siellä sitten likistelyksin oltiin suihkussa ja peffa hinkkas peffaa kun käytävillä pujoteltiin. Pukukoppiin sai suihkasta käsi ovenripaa valkeana puristen, että edes joskus pääsi. Altailla oli hirveä mekkala, joka lähti kiljuvista ihmisistä ja vedenkohinasta. Ei ole minusta ainakaan mikään ylellisyyskylpylä. Enemmän kuin linnanmäki. Murkkupoikia juoksi ympäriinsä ja kolisivat sitten tosi valtavat vesiliukumäet alas. Pienillä lapsilla ei ole niihin torneihin mitään asiaa. Ei tykätty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme caribiassa viime viikolla ja oli sielläkin venäläisiä, ei tosin kamalan paljon.Mitäkäs muuta sitä sitten voisi tälläisenä sadepäivänä tehdä?

Kaverini oli töissä Serenassa jokunen vuosi sitten, eikä mene sinne ikinä itse. Muistaa ne lukuisat kakkakikkareet, jotka onki sieltä veden seasta (ei puhettakaan että vettä olisi niiden takia vaihdettu). Omasta mielestäni se uima-altaan vesi näytti ihan tiskivedeltä, kun siinä nuo hiuslakat yms vartalovoiteet lillui pinnassa. Venäläisten kulttuuriin ei valitettavasti kuulu peseytyä ennen uimista.Pojalla on hieman tavanomaista suurempi riski virtsatietulehduksiin ja kun lääkärin kanssa aikanaan keskusteltiin, saako uimista harrastaa, niin lääkäri sanoi, että kaikkialla muualla saa, mutta Serenassa ei. Asutaan aika lähellä, mutta lähdetään kuitenkin Caribiaan tai Naantalin kylpylään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat