Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli jos teen ovis testejä ekana päivänä viiva on tummahko, tokana viiva on selkeä plussa ja kolmantena päivänä viiva taas hieman haaleahko.

Eli tällöin LH huippu on tokana päivänä, mutta milloin ovis tapahtuu? mitä tarkoittaa 12-36 h kuluessa. Eli minim. 12 h testistä vaiko voiko ovis tapahtua vaikka tunnin päästä plussa testistä?

(eikös munasolu elä vain 12h)

Sitten mietin klo aikoja, jos teen ovis testejä aina klo 15 ja kun kun sain tummahkon viivan, päätin kokeilla testiä vielä illalla n. klo 22, jolloin viiva oli jo plussaa muistuttava. Kun sitten taas seuraavana päivänä klo 15 teen testin joka on plussaa, sehän on jo siitä klo 22 (jolloin ns. eka plussa) 15h päässä... Mutta kerran päivässä tiettynä klo aikana tämä klo 15 seuraavana päivänä olisi oikea testiaika ja eka plussa.

Olisin kiitollinen jos joku osaisi minulle selventää näitä juttuja...

Toivottavasti osasin olla edes hieman selkeä..

Kommentit (1)

Mä olen testaillut ovistestejä kaksi kertaa päivässä silloin kun tiedän että ovis on just tulossa. Silloin olen löytänyt paremmin sen että viiva on vahvempi kuin testiviiva. Siitä hetkestä kun sellaisen löydät niin 24-36 tunnin kuluttua munasolu irtoaa ja munasolu on hedelmöittymiskykyinen 24 tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat