Vierailija

eli täällä aloitteleva kerho-ohjaaja ja mietin (jo) kuumeisesti syyskauden tekemistä kerhoon. Onko teillä kokeneemmilla hyviä vinkkejä, siitä mitkä jutut on toimineet tosi hyvin eli lasten " suosikkijuttuja tai teemoja" .Kerhotila on aikas pieni ja muksuja on ainakin 20 ...Mitkä jutut ois hyviä ensimmäisten päivien ohjelmaan, kun tuoreet ekaluokkalaiset saapuu kerhoon?Kaikki ideat otetaan kiitollisuudella vastaan :)

Kommentit (5)

Jollei lapset tiedä mitä pitäis tehdä, niin se lisää levottomuutta. Meillä oli lähikoululta ilmainen jumppavuoro, kannattaa kysyä, jos tekin saisitte!Lapset tykkäsivät tosi paljon tehdä noita esityksiään, niistä olivat aivan innoissaan. Askartelut uppos kaikkiin tyttöihin ja muutamiin poikiin. liikunnasta tykkäs kaikki ja ulkoilusta. Retkistä (kirjasto, lähimetsä) lapset jakso aina nurista, eivät halunneet lähteä jne. mutta retken jälkeen olivat aina innoissaan.

otetaan joku jolla on enemmän kokemusta kuin mulla ja jossain päin maailmaa näköjään otetaan ohjaajaksi vaikka ei itse edes päivää osaa suunnitella! Kateeks käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat