Vierailija

Näkyykö sellu nyt paremmin koska iho ei enää ole niin kireä? miten pääsee eroon? Liikuntaa harrastan joka päivä ainakin puoli tuntia. Ja juon vettä monta litraa. vielä on 20 kiloa normaalipainoon.

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Proteiini kasvattaa lihasta joka polttaa selluliittia, mutta mikäli syö LIIKAA proteiinia, elimistö käsittelee sen kuten hiilarin eli muuttaa glukoosiksi joka varastoituu selluliitiksi....AP syö liikaa proteiinia ja liian vähän rasvaa....... T: Karppiwww. karppaus. info saat AP parempia vastauksia kuin täällä ;)

Kannattaa ennemmin suosia normaalia terveyssuositusta, sillä laihtuu kauniisti ja voi hyvin: lautasmalli, sokerin ja valkoisten jauhojen tilalle kuituja ja vettä + sopivasti oikeanlaista (anaerobista JA aerobista) liikuntaa. Siinä on sekin hyvä puoli, että sen voi ottaa pysyväksi, terveelliseksi elämäntavaksi :)

Lihakset kuihtuu ja selluliitti voi hyvin kun kokoajan majoneeseilla, voilla, juustoilla ja muulla rasvaisella sitä ruokitaan.Paino tippuu kun lihakset kuihtuvat (lihasmassa painaa enemmän kuin rasva), sellu ei häviä helpolla kun rasvaa kokoajan syödään.

Syön päivän aikana:Aamulla: Paistettuja munia ja puoli tomaattia/leikkelelautanen jossa juustoa/kinkkua ja salaattia,joskus raejuustoa.Päivällä: Joku liha/kalajuttu ja wokkivihaneksia tai salaatti,vähän majoneesia tai voitaIllalla : Kourallinen pähkinöitä ja rahkamarjasekoitus tai leikkelelautanen. joskus kalaa majoneesissa.Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat