Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kertokaa rakkaat kotiäidit että miten asiaan voi suhtautua kun mieheni töksäytti ettei ole väliks jos ei tulisikaan enempää lapsia ja asiasta ei keskusteltu sen enempää. Meillä on ihana 10kk vanha poika. Henkilökohtaisesti toivoisin saavani monta ihanaa taaperoa lisää. Onko tässä asiassa kultaista keskitietä?Kiitoksia mielipiteistänne ja aurinkoista Kohta alkavaa elokuuta

Kommentit (3)

ehkä syynä se että kiintymyssuhde lapseen kasvaa sitä mukaan, kun voivat lapsen kanssa yhdessä puuhastella (yleistän tahallaan, en väitä että näin AINA on).

Vauva-aika on yleensä hyvin äiti-vauva keskeistä, miehelle jää usein elättäjän rooli. Anna miehesi rauhassa rakentaa syvempää suhdetta tähän pikkuiseen (joka todella on pieni kun ikää vasta 10 kk), anna hänen huomata vauvan kadonneen ja taaperon tulleen tilalle, niin ehkä se miehinen vauvakuume nostaa päätään :-)

Minusta lapsen, oli se sitten ensimmäinen, toinen tai kuinka mones tahansa, " hankkiminen" on niin iso päätös, että kyllä siinä täytyy molempien olla mukana. Jos toinen ilmoittaa, että ei halua enempää ja toinen haluaisi, niin kannattaa ihan ottaa asia puheeksi ja selvitellä taustoja miksi toinen ei halua enempää ja onko ei ehdoton ei vai " ehkä joskus, mutta ei nyt" . Avointa keskustelua peräänkuulutan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miehesi ei vaan vielä halua miettiä asiaa. Teillä on kuitenkin nyt aika pikkuinen vielä. Keskustella voi yrittää mutta asiasta ei kannata varmaankaan jäädä jankkaamaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat